دلایل افت رتبه سایت در گوگل

دلایل کاهش و افت رتبه در گوگل

عناوین محتوا

آیا تا بحال برایتان پیش آمده صبح از خواب بیدار بشوید و یک کلمه یا عبارت کلیدی را جستجو کنید و ببینید که رتبه ی سایتتان به شدت کاهش داشته ؟ این میتواند یک اتفاق فجیع و ناراحت کننده باشد اما اگر میخواهید دلایل افت رتبه تان را بدانید این مقاله را مطالعه کنید.

دلایل کاهش و افت رتبه در گوگل

چرا رتبه ی سایت من کاهش پیدا کرده؟

اول  بدانید اگر با افت رتبه ی وب سایتتان مواجه شدید باید آرام باشید. بیشتر دلایل این اتفاق تقصیر شماست چون کار خود را به درستی انجام ندادید اما گاهی میتواند دلایل دیگری هم داشته باشد که خارج از دست شماست.

اقداماتی که برای رفع افت رتبه باید انجام دهید:

در انتخاب کلمات کلیدی تان تجدید نظر کنید.

ممکنه کلمات کلیدی شما دیگر مرتبط یا جالب نباشد، به سوالات و خواسته های جستجوگران توجه کنید; گاهی اوقات کاربران با زبان های متفاوت یک سوال را جستجو میکنند و چون جوابی پیدا نمیکنند مجبورند سوالشان را در یک قالب بسیار ساده یا طبیعی تر بپرسند. سعی کنید زبان و کلمات کلیدی را به رفتار کاربر نزدیک کنید.

ممکنه شما از طرف گوگل جریمه شده باشید

اگر در یک کلمه کلیدی بین ده تا بیست رتبه تنزل رتبه پیدا کردید، بدانید سایتتان گوگل پنالتی شده است. جریمه های گوگل دو دسته هستند: ۱.الگوریتمیک ۲.دستی

در دسته اول یک جریمه به صورت خودکار و توسط آپدیت های گوگل انجام شده و بعد ازچند روز درست میشود; اما در دسته ی دوم یکی از کارمند های گوگل این کار را انجام داده است.

راه حل: با توجه به اینکه گوگل بدون اعلام قبلی الگوریتم هایش را به روز میکند پس شما باید به طور مکرر سایتتان را جستجو کنید تا تغییر رتبه تان را ببینید. شما میتوانید تغییر رتبه تان را ببینید که با شیب تند بوده یا آرام و همچنین میتوانید رنک وب سایتتان را در موتورهای جستجوی دیگر مثل یاهو یا بینگ ببینید. ابزار google webmaster tools به شما نشان میدهد که آیا توسط گوگل جریمه شده اید یا نه.

دلایل کاهش و افت رتبه در گوگل

توسط رقبایتان افت کردید

 اگر رقبای شما بهتر از شما در زمینه بهینه سازی سایتشان عمل کنند طبیعی است که رتبه ی سایت شما کاهش پیدا کند. این اتفاق تغییر کوچکی در رنکینگ شما دارد. رقیب شما بالاتر است و بقیه سایت ها سر جای خودشان هستند. برای برطرف کردن این افت باید به دقت سایت رقیبتان را زیر نظر داشته باشید.

کلمات کلیدی جستجو شده یا لینک سازی های داخلی و خارجی و فعالیت آنها در شبکه های اجتماعی را بدانید. اگر آنها در این زمینه ها رشد میکنند پس دارند کارشان را درست انجام میدهند. شما هم باید خودتان را با این استراتژی ها تطبیق بدهید.

سئوی داخلی سایت قوی نیست.

این مورد میتواند تاثیر خیلی زیادی روی رتبه ی شما بگذارد. مواردی از این قبیل را ذکر میکنیم:

  • لینک های شکسته سایت شما زیاد است.
  • ریدایرکت ۳۰۱ شما درست کار نمیکند. وقتی آدرس یک صفحه را تغییر میدهید باید سایت مپ و تگ های کنونیکال را هم متناسب با URL صفحه آپدیت کنید.
  • لینک سازی های داخلی سایت کم است. لینک به صفحات داخلی سایتتان بسیار مهم است و میتواند در سئوی صفحاتتان تاثیر بگذارد.
  • ابزاز web master tools اطلاعات کاملی درباره ی مشکلات سئوی داخلی و نحوه ی حل آنها و حتی هک شدن سایت هم در اختیار شما میگذارد.
ابزار وب مستر در شناسایی دلایل افت رتبه سایت کمک میکند

سایتتان به خاطر کاهش بک لینک ها دچار کاهش رتبه شده

لینک های از دست رفته تان را در طول ۹۰ روز گذشته بررسی کنید. اگر تعداد زیادی از بک لینک هایتان گم شده اند به احتمال زیاد این عامل افت رتبه تان در گوگل بوده است. برای این کار لینک ها را به صورت جداگانه در web master tools آنالیز کنید. اگر بیشتر لینک ها توسط web master tools پاک شده بودند پس نشانه این است که آنها لینک های غیر طبیعی بوده اند. بهتر است لینک ها را پس نگیرید چون گوگل شما را جریمه میکند.

آپدیت شدن الگوریتم های گوگل

همان طور که قبلا اشاره کردیم گوگل به طور مکرر الگوریتم هایش را به روز میکند و قبلش اعلام نمیکند. آپدیت الگوریتم های گوگل میتواند افت کم یا عمیقی در رتبه ی گوگل وب سایت شما ایجاد کند. با چک کردن اخبار وب سایت های سئو میتوانید اخبار مرتبط با الگوریتم های گوگل و آپدیت آنها به دست آورید.

شاید برایتان سوال پیش بیاید که چطور از شر آپدیت های گوگل خلاص شویم؟

جواب این است که برند اختصاصی خودتان را طراحی کنید. روی محصولات یا خدمات و سئوی تکنیکال سایت خود تمرکز کنید.

سرعت وب سایت پایین است.

سرعت وب سایت اهمیت زیادی در نرخ پرش دارد. اگر سرعت پایین باشد نرخ پرش بالا میرود; چون کاربر اصلا سایتی که سرعت لود شدن صفحاتش زیاد باشد را تحمل نمیکند و سریع دکمه بک را میزند. وقتی نرخ پرش وب سایت شما بالا برود یعنی کاربر ناراضی است و طبیعتا گوگل رتبه ی شما را کاهش میدهد.

مشکلات فنی و سرور سایت

منظور از مشکلات فنی سئوی تکنیکال است.داشتن مهارت کافی در این زمینه مانع بروز افت رتبه در موتور جستجوی گوگل میشود.

دلایل کاهش و افت رتبه در گوگل

محتوای ضعیف یا کپی

اگر محتوای سایت شما با کیفیت یا یونیک نباشد مشکلات زیادی برایتان به وجود می آید. حتی اگر توسط الگوریتم پاندا جریمه نشوید، کاربران دیگر به وب سایت شما سر نمیزنند و همین میتواند باعث پایین آمدن نرخ کلیک، کاهش ترافیک ورودی سایت، کاهش زمان حضور کاربر در سایت ، بالا رفتن نرخ پرش شود.

هر کدام ازعواملی که ذکر کردیم به تنهایی میتواند عامل کاهش و افت رتبه ی سایت شما در گوگل شود.

نتیجه گیری

کاهش و افت رتبه سایت در موتوهای جستجو به تنهایی میتواند کابوس شما باشد، اما باید به تمام شرایط و احتمالات دقت کنید. اگر سئو داخلی، آپدیت اخیر الگوریتم های گوگل، لینک سازی های داخلی و خارجی، آنالیز رقبا، سرعت سایت و فاکتورهای سئو تکنیکال و محتوایتان را چک کردید و همه چی رو به راه بود پس جای نگرانی نیست و این افت رتبه موقتی است و به زودی درست خواهد شد.

اگر در زمینه انتشار رپورتاژ آگهی برای سایتتان به کمک نیاز دارید تیم سئو اینجا در خدکت شماست.

سمیرا حسن آبادیمشاهده نوشته ها

وقتی دست های یک پیانیست روی پیانو قرار میگیرد یک قطعه موسیقی دل نشین می سازد. مدیر محتوا هم کافی است دست به صفحه کلید شود. متن شاهکاری خلق می کند تا بر دل همگان نشیند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا