تگ های هدر کدامند و چگونه آنها را سئو کنیم؟

تگ های هدر (هدینگ ها)

عناوین محتوا

استفاده از تگ های هدر یا هدینگ سایت یکی از موارد تاثیرگذار در سئو سایت است و توجه به آن برای سئو محتوای صفحه سایت اهمیت بالایی دارد.

هدینگ ها یا تیترها با جذاب تر کردن محتوا باعث جذب کاربران بیشتر به سایت شما می‌شود و موتورهای جستجو نیز به واسطه آن بهتر محتوای شما را درک میکنند. بعلاوه از آنجا که میتوان از کلمات کلیدی فرعی و اصلی در تگ های هدر استفاده کرد؛ در نتیجه استفاده درست از آن میتواند نقش مهمی در سئو آن داشته باشد.

تگ های هدینگ و تاثیر آن در سئو سایتآشنایی با نحوه استفاده از تگ های هدر، یکی از ضرورت ها برای تبدیل شدن به یک سئو کار حرفه‌ای است. اما این کار نیز مانند همه تکنیک های سئو، روش ها و نکات مخصوص به خود را دارد که در ادامه به طور کامل به بررسی آن میپردازیم.

تگ های هدر چیست؟

تگ های هدر (heading tags) برای تمایز بین هدرها و متون صفحه به کار میروند. همان طور که  از اسم هدر مشخص است یعنی تیتر هایی که برای محتوا می نویسیم و جزء تکنیک های سئو داخلی است. ما شش نوع تگ داریم. از تگ h1  تا h6  میزان اهمیت و نحوه نمایش این هدینگ ها  به کاربر در اسناد html متفاوت است.

تگ h1  برای نشان دادن عنوان متن به کارمیرود و عنوانی که در صفحه نمایش داده می شود از همه بزرگتر است. در صفحه ی نتایج گوگل این عنوان محتواست که بزرگتر از همه نشان داده میشود به همین دلیل توصیه میشود از کلمات کلیدی و جذاب برای جلب توجه کاربر در تایتل استفاده کنید.

تگ های h2  مثل سر فصل بخش های اصلی هستند. هر متن یک عنوان دارد و شامل یک چند جزیره محتوایی است. منظور از جزایر محتوایی بخش های مستقل از یک متن هستند که درباره ی یک موضوع واحد صحبت میکنند.

تگ های h3-h6 هم زیر مجموعه سرفصل ها هستند و توضیحات آنها را شامل میشود.

تگ های هدر چیست؟ چطور آنها را سئو کنیم؟

اهمیت تگ هدر برای سئو در چیست؟

تگ های هدر برای صفحات وب دو خاصیت بزرگ دارند:

اولین خاصیت استفاده از تگ هدر در این است که به موتورهای جستجو کمک میکند موضوع اصلی آن صفحه از سایت و ساختار آن را بفهمند و این موضوع شفافیت ایجاد میکند.

دومین مزیت استفاده از تگ های هدینگ در این است که این تگ ها به کاربر کمک می کنند که به راحتی و با یک نگاه اجمالی موضوع صفحه را بفهمند.

چگونه هدینگ (تیتر) را سئو کنیم؟

میتوان گفت مهم ترین تگ، تگ h1 است چون گوگل از دو طریق محتوای صفحه ی شما را درک میکند :

تگ h1 از مهمترین هدینگ ها۱. از طریق عنوان که در تگ h1 نوشته میشود و ۲. از طریق انکرتکست ها

به همین خاطر به نکات زیر توجه کنید:

۱. حتما کلمه یا عبارت کلیدی را در تگ h1 قرار دهید چون که محتوای این تگ به عنوان نتیجه در نتایج گوگل نشان داده میشود.

۲. بهتر است از یک تگ h1 استفاده کنید البته بسته به کسب و کار شما صفحه ی شما میتواند چندین تگ h1 داشته باشد.

۳. اگر هدف شما پاسخ به یک سوال است آن را در هدر و تگ h1 قرار دهید.

۴. برای اینکه بازدید بیشتری داشته باشیم از تکنیک های سئو داخلی مثل کلمات مرتبط (Lsa ) در تگ های h2 تا h6 استفاده کنید

بر خلاف تگ h1  که توصیه میشود فقط یکی در محتوایمان داشته باشیم از تگ h2 تا h6  به تعداد دلخواه میتوانیم بگذاریم.

۵. در تگ های h2 تا h6 هم میتوانیم از کلمات کلیدی استفاده کنیم.

۶. پیشنهاد میشود برای تگ h1 نهایتا از هفتاد کاراکتر استفاده کنید .

تگ های هدر (headings)

۷. میتوانید از عبارات کلیدی یا longtail ها استفاده کنید. longtail ها عباراتی اند که شامل کلمه کلیدی هستند و کاربران آنها را جستجو میکنند; مانند:

کلمه کلیدی : کفش ورزشی                         عبارت کلیدی:کفش ورزشی آبی

۸. پیشنهاد میشود هر ۳۰۰ کلمه را داخل یک هدینگ بگذاریم. برای مثال اگر شما بخواهید یک محتوای هزار و دویست کلمه ای بنویسید طبیعتا باید چهارتا تگ h2  داشته باشید.

۹. در محتوای همه ی هدینگ ها باید ارتباط با عنوان اصلی حفظ شود که در اصطلاح به این ایجاد پل ارتباطی میگویند.

۱۰. برای بهینه سازی بیشتر و بهتر در هر هدینگ از لینک سازی های داخلی و خارجی استفاده کنید. اگر در بین متن به صفحات دیگر سایتتان لینک بزنید مدت زمان حضور کاربر در سایت افزایش می یابد و صفحاتتان بازدید بیشتری میخورد.

۱۱. پیشنهاد میشود که اگرمیخواهید از بک لینک یا لینک داخلی در محتوایتان استفاده کنید در ۱۵۰ کلمه اول این کار را انجام دهید زیرا اکثر کاربران این قسمت متن را میخوانند  و اگر جذب شدند ادامه متن را خواهند خواند.

چگونه تگ های هدر یک سایت را بررسی کنیم؟

ابزارهای بررسی headerابزار مختلفی برای این کار وجود دارد. در اینجا بهترین ابزارها برای بررسی تگ های هدر یا هدینگ سایت را معرفی کردیم:

ابزار SEMRUSH

ابزار sitebulb crawler

Deep crawl

Screaming frog

SEO  power suite website auditor

آیا ترتیب تگ های هدر مهم است؟

این نکته لازم به ذکر است که نیازی به استفاده از همه شش تگ HTML برای ساختار دادن به صفحات خود ندارید ولی شما میتوانید از همه آنها استفاده کنید و یا هر تعدادی از آنها را که مورد نیاز است استفاده کنید.

به طور کلی یک اصل وجود دارد که از تگ ها نباید ترتیب سطوح محتوا را برهم بزنند (مثلا از H1 به H3 بروند) و نباید استفاده از تگ های هدینگ ترتیب محتوای شما را به هم بزند. عموما تنها از یک تگ H1 در هر صفحه استفاده می‌شود. 

تگ header را به شکل بهینه به کار ببرید

تگ های هدر یکی از تکنیک های سئو داخلی است. انتخاب درست کلمات در تگ های هدر باعث دیده شدن بیشتر محتوای شما میشود. تگ های هدر به خصوص تگ عنوان (h1) و تگ دیسکریپشن را جدی بگیرید چون وقتی جستجو کنندگان کلمه یا عبارتی را جستجو میکنند این تگ عنوان و دیکریپشن است که در صفحه نتایج نشان داده میشود و این شمایید که با انتخاب محتوای جذاب کاربر را به سایت خود دعوت میکنید.

نتیجه گیری

در این محتوا سعی شد همه نکاتی که باید برای سئو تگ های هدر یا همان هدینگ رعایت شود؛ بیان کنیم. اگر برای سئو سایت خود نیاز به مشاوره سئو یا دیگر خدمات سئو سایت دارید؛ میتوانید روی سئو اینجا حساب باز کنید. سئو اینجا با داشتن کادری مجرب و متخصص، بهترین خدمات سئو سایت را ارائه میدهد.

سوالات متداول

مهمترین و کم اهمیت ترین تگ های هدر کدامند؟

به طور کلی شش سطح تگ هدر در HTML داریم که H1 مهمترین و H6 به عنوان کم اهمیت ترین در نظر گرفته شده است.

چه تعداد تگ h1 در یک صفحه بکار ببریم؟

اگر تازه کار هستید و نمی‌دانید کاربرد تگهای هدر چیست به یک تگ H1 در صفحه اکتفا کنید. تگ Heading 1 در واقع عنوان اصلی یا همان سرتیتر متن شماست و بیشترین اهمیت را در بین تگ های هدینگ داراست. منطقی است که هر محتوا یک عنوان اصلی داشته باشد پس شما مجاز هستید که تنها از یک تگ h1 استفاده کنید

آیا ترتیب تگ های هدر مهم است؟

طبق اعلام سازمان W3C محتواها نباید ترتیب سطوح را برهم بزنند، مثلا از H1 به H3 بروند زیرا تبدیل چنین محتوایی به شکل های دیگر اغلب مشکل خواهد بود.

آیا می توان از تگ های هدینگ طولانی استفاده کرد؟

معمولا کارشناسان سئو مقدار مجاز برای تگ های هدینگ را حداکثر 70 کاراکتر میدانند.

سمیرا حسن آبادیمشاهده نوشته ها

وقتی دست های یک پیانیست روی پیانو قرار میگیرد یک قطعه موسیقی دل نشین می سازد. مدیر محتوا هم کافی است دست به صفحه کلید شود. متن شاهکاری خلق می کند تا بر دل همگان نشیند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا