چگونه تمام صفحات سایت در صفحه اول گوگل باشند؟

سئو خارجی چیست و تکنیک های آن

عناوین محتوا

حضور وب سایت در صفحه اول گوگل از اصلی‌ترین اهداف سئو، و به نوعی تعریف این حرفه است. تمامی وبمستران و صاحبان کسب و کارهای اینترنتی، و حتی تولید کنندگان محتوای رایگان (با اهدافی اعم از تجاری یا غیر از آن) خواهان حضور پایگاه اینترنتی خود در نخستین نتایج جستجوی کلیدواژه‌ها و صفحه اول گوگل هستند. بدون حضور شایسته در نتایج جستجوی کلیدواژه‌های مرتبط با محتوای آن‌ها می‌توان فعالیت‌های آنان در اینترنت را به نحوی شکست خورده ارزیابی کرد. این موضوع به خصوص وقتی اهمیت پیدا می‌کند که این فعالیت‌ها تجاری باشند و جریانات نقدی به این مسأله ارتباط مستقیمی پیدا کنند.

البته ممکن است این موضوع مطرح شود که چرا در بین تمامی موتورهای جستجو روی نتایج صفحه اول گوگل تأکید می‌شود و موتورهایی مانند یاهو! یا بینگ مورد توجه نیستند. دلیل این امر می‌تواند به شکل خلاصه با اشاره به جایگاه تقریبا دسترسی ناپذیر این موتور در میان کاربران بیان گردد. علاوه بر آن در بستر گوگل امکانات ثانویه‌ی بسیار مفیدی، چه از سوی خود گوگل و چه از سوی استارت-آپ‌های موازی معرفی گشته‌اند که امتیازات مضاعفی را برای کارشناسان سئو و وبمستران فراهم می‌کند.

نیل به این هدف می‌تواند تا حد زیادی چالش‌برانگیز باشد. به همین علت بسیاری ترجیح می‌دهند تا از تبلیغات گوگل استفاده کنند.البته به این موضوع توجه داشته باشید که کاربران معمولا به نتایج طبیعی بیشتر از نتایجی که با تبلیغات بالا آمده‌اند توجه و اعتماد نشاند می‌دهند.

اگر می‌خواهید تمام لندینگ‌های وب سایتتان در صفحه اول گوگل باشد ما راه آن را به شما نشان خواهیم داد. برای اخذ مشاوره سئو با ما تماس بگیرید.

روش‌های سئو برای کسب رتبه در نتایج صفحه اول گوگل

همان طور که می‌دانید در صفحه اول گوگل فقط نتایج حاصل از جستجوی کوئری در ۱۰ قسمت یا متا تایتل نشان داده می‌شوند. برای کسب این جایگاه باید تمام تکنیک‌های سئو داخلی، تکنیکال و خارجی و همین طور اصول تولید و سئو محتوا را رعایت کنید.

چگونه در صفحه اول گوگل باشیم؟

سئو تکنیکال برای حضور در صفحه‌ی اول گوگل

سئو تکنیکال به معنی ابعاد فنی در بهینه‌سازی وب سایت برای موتور جستجو است. البته این ابعاد می‌تواند وجوه مختلفی را شامل شده و فعالیت‌های متنوعی را شامل گردد. در این جا به چند نکته‌ی کوتاه اشاره می‌کنیم.

  • استفاده از URL مناسب و کوتاه

URL همان آدرس صفحات سایت است. وقتی می‌گوییم آدرس صفحات کوتاه باشند به آن دلیل است که URL‌های کوتاه هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو بهتر هستند. البته این کار می‌تواند خیلی ضروری نباشد. چیزی که بیشتر از کوتاه بودن URL اهمیت دارد، مرتبط بودن محتوای صفحه با آدرس صفحه است. شما باید جوری آدرس صفحات را انتخاب کنید تا هم برای جستجو کننده و هم برای ربات‌های موتور جستجو محتوای صفحه مشخص باشد. به عبارت دیگر باید از روی URL معلوم باشد که آن صفحه درمورد چیست. اگرهمین الان به نتایج صفحه اول گوگل برای هر کوئریآی نگاه کنید، متوجه خواهید شد که این موضوع در این وب ‌سایت‌ها تا به چه حد رعایت گردیده است.

  • آدرس دامنه

این هم یکی از فاکتورهای مهم در سئو کسب جایگاه در صفحه اول گوگل است. دلیل امر نیز بدیهی بوده و آن است که چون دامنه‌های با اعتبار بالا طبیعتا جایگاه بهتری نزد کاربران و گوگل دارند. ولی انتخاب دامنه به کسب و کار شما بستگی دارد.

اگر حوزه فعالیت شما فقط در ایران است دامنه‌هایی مثل ir. خوب هستند. ولی اگر حوزه خدمات رسانی شما وسیع‌تر است بهتر است از دامنه com. یا net. استفاده کنید.

  • دیگر عوامل در سئو تکنیکال

    • فاکتورهای سئو سایت تکنیکال؛ سرعت سایت، داشتن نقشه سایت، ریسپانسیو بودن و پروتکل HTTPS همگی برای موتورهای جستجو مهم هستند. اگر سرعت سایت شما بالا باشد کاربر زود سایت را ترک نمی‌کند و نرخ پرش پایین خواهد آمد.

    • ریسپانسیو بودن؛ یعنی توسط موبایل، تبلت یا سابر گجت‌های هوشمند هم بتوانیم وارد سایت بشویم. گوگل سال‌هاست که به وب سایت ها توصیه می‌کند تا طراحی سایت خود را ریسپانسیو کنند تا از نظر کاربران و ربات‌هایش رضایت داشته باشند.

    • نقشه سایت؛ یکی از مهم‌ترین فایل هایی که از ابتدا باید روی سایت نصب باشد سایت مپ است. این فایل ربات‌های موتور جستجو را راهنمایی می‌کند که بفهمند کدام صفحات مهمتراند تا آنها را در اولویت قرار دهد.

    • پروتکل HTTPS؛ این پروتکل در نتیجه نصب فایل SSL روی سایت شما ایجاد می‌شود. پروتکل HTTPS درمورد امنیت سایت است و سایت‌هایی که این قابلیت را دارند مورد علاقه و لطف گوگل هستند.

نتایج صفحه اول گوگل

تکنیک‌های سئو داخلی برای حضور در صفحه اول گوگل

سئو داخلی را می‌توان به نوعی، فعالیت های محتوا محور درون سایت برای بهبود تجربه‌ی کاربران و سهولت استفاده و کاربرد مطالب آن دانست. البته برخی از المان‌های سئو داخلی برای قرارگیری در صفحه‌ی اول گوگل متوجه ایجاد دسترسی پذیری و نیز تسهیل دادکاوی و تحلیل آن‌ها برای ربات‌ها و الگوریتم‌های گوگل هستند. از جمله مهمترین این امان‌ها از قرار زیر است.

  • کلمات کلیدی

مهم‌ترین عامل بودن تمام صفحات در صفحه اول گوگل انتخاب بهترین و با ارزش‌ترین کلمات کلیدی است.

منظور از کلمات کلیدی با ارزش، کلماتی هستند که هم باید توسط افراد زیادی جستجو شوند و هم با کسب و کار شما مرتبط باشند. پس هر کلمه‌ای که زیاد جستجو می‌شود لزوما مناسب نیست. شما می‌توانید با ابزارهایی مانند keyword planner کلمات کلیدی اصلی را پیدا کنید و در تگ‌های عنوان و توضیحات و محتوا قرار دهید.

نکته‌ای که باید در مورد کلمات کلیدی بدانید این است که نباید از کلمات کلیدی بیش از حد استفاده کنید. تا قبل از الگوریتم پاندا سئوکاران عنوان، توضیحات و تمام محتوایشان را پر از کلمه کلیدی اصلی می‌کردند و رتبه بالایی نیز در صفحه اول گوگل داشتند. اما بعد از اجرایی شدن الگوریتم پاندا سایت‌هایی که آلوده به keyword stuffing بودند به سختی جریمه شدند.

  • چگالی کلمات کلیدی در محتوا

این مقدار عددی است که تعداد کلمات کلیدی در محتوا را مشخص میکند. معمولا این مقدار 1.5% است. استفاده کردن از نرخی بیش از این ممکن است گوگل پنالتی را به همراه داشته باشد.

  • تگ های عنوان و دیسکریپشن (=توضیحات)

ما در سئو به چندین تگ توجه ویژه‌ای داریم که تگ تایتل و دیسکریپشن از جمله آنها هستند. اهمیت این تگ ها آن است که مستقیما در صفحه اول گوگل نمایش داده می‌شوند. آنچه که شما در عنوان می‌نویسید به عنوان تیتر اصلی در صفحه نتایج نشان داده می‌شود. پس مشخص است که باید از کلمات کلیدی اصلی در تایتل استفاده شود. کلمات کلیدی، همان کلمات یا عباراتی هستند که کاربر جستجو کرده است و هر تیتری که بیشتر با جستجویش ارتباط داشته باشد را انتخاب می‌کند.

تگ توضیحات (description) در صفحه اصلی قابل دیده شدن نیست ولی به عنوان توضیحات اضافه درباره‌ی محتوای صفحه شما در SERP گوگل نشان داده می‌شود. محتوای این تگ هم خیلی مهم است پس باید کلمات کلیدی اصلی در این تگ هم بیایند و همین طور در حد ۷۰ تا ۱۵۰ کاراکتر موضوع اصلی مقاله را نشان دهد. شما می‌توانید درباره‌ی تگ های هدر در مقاله تگ های هدینگ مطالعه کنید.

نسخه‌های مختلف صفحه اول گوگل

  • تگ های هدر (h1_h6)

همان طور که در قسمت تگ های عنوان و توضیحات اشاره کردیم، تگ های زیادی در سئو داریم. تگ های هدر نیز یکی از این دسته است.

ما شش اولویت در زنجیره‌ی اهمیت تگ هدر داریم که از h1 تا h6 نام گذاری شده‌اند. واضح است که میزان اهمیت این تگ ها باهم متفاوت است. تگ h1 جایگاهی مثل عنوان صفحه دارد و از همه بزرگتر نشان داده می‌شود. اگر شما چیزی برای عنوان ننوشته باشید محتوای تگ h1 در صفحه نتایج نشان داده خواهد شد. توصیه شده است در محتوا فقط از یک تگ h1 استفاده کنید.

در طرف دیگر تگ h2 جایگاهی مثل سرفصل‌های موضوعات دارند. تگ های h3 و h4 هم به این ترتیب ذیل تگ h2 قرار دارند. نکته‌ی مهم در تمامی این هدینگ‌ها‌ آن است که باید کوتاه، مختصر و مفید بوده و بتوانند به خوبی عناویی که از پی آن‌ها می‌آیند را نمایندگی کنند. همچنینخوب است که در آن‌ها از کلیدواژه و یا واژگان مترادف با آن‌ها بهره برده شود.

انتخاب صحیح این تگ ها در سئو محتوا نقش مهمی دارد که در حضور پیدا نمودن در صفحه اول گوگل نقش مهمی را ایفا می‌کند.

  • لینک سازی داخلی

این عامل که از عوامل سئو داخلی است باعث افزایش زمان حضور کاربر در سایت و افزایش بازدید صفحات می‌شود. سعی کنید در هر صفحه به صفحاتی که موضوعات مرتبط دارند لینک بزنید. این موضوع به تسهیل جا به جایی کاربر درون وب سایت، بهبود تجربه‌ی کاربری و نیز، تعدیل نرخ پرش ارتباط مستقیم دارد.

سئو خارجی برای رسیدن به صفحه اول گوگل

برای بودن در صفحه اول، باید ترافیک ورودی سایت شما بالا باشد و لازمه این امر این است که علاوه بر رعایت تکنیک‌های سئو داخلی، بک لینک‌های زیادی از سایت‌های معتبر داشته باشیم. همچنین کیفیتی که از این بک لینک‌ها می‌گیریم حائز اهمیت است. لینک‌هایی که از برون وبسایت می‌گیرید ممکن است در صورت عدم دارا بودن کیفیات لازم، بشتر از سود دردسر آفرین باشند.

برای کسب اطلاعات کامل‌تر می‌توانید در مورد روش‌های مختلف بک لینک در مقاله ۵۱ روش بک لینک سازی، اطلاعات کسب کنید.

 
چگونه در صفحه اول گوگل باشیم؟

نتیجه‌گیری

برای اینکه در صفحه اول گوگل و سایر موتورهای جستجو باشید باید تلاش زیادی کرده و همچنین بسیار صبور باشید. چنین موفقیت بزرگی به سادگی به دست نخواهد آمد. اما اگر توانستید خودتان را به یکی از ده رتبه اول صفحه اول گوگل برسانید باید این موقعیت را با چنگ و دندان حفظ کنید.

به تکنیک‌های سئو تکیه کنید و با گوگل دوست باشید. برای این کار باید به خوبی با آخرین الگوریتم‌های گوگل آشنا بوده و به آن‌ها مسلط باشید.

سمیرا حسن آبادیمشاهده نوشته ها

وقتی دست های یک پیانیست روی پیانو قرار میگیرد یک قطعه موسیقی دل نشین می سازد. مدیر محتوا هم کافی است دست به صفحه کلید شود. متن شاهکاری خلق می کند تا بر دل همگان نشیند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا