PBN چیست؟ بهترین استراتژی PBN برای سئو وب سایت


عناوین محتوا

شاید تا به حال نام PBN را شنیده باسید. به طور کلی هنگامی که در مورد تکنیک های بهبود سئو سایت صحبت می کنیم , ما همواره با دو اصطلاح مواجه می شویم که یکی از آن ها سئو کلاه سیاه است و یکی دیگر سئو کلاه سفید.

سئو کلاه سفید ( White Hat Seo) به مجموعه اقداماتی گفته می شود که ما در آن از استراتژی و نکاتی که گوگل به ما اشاره کرده است، استفاده می کنیم و همواره سعی می کنیم که بهترین نتیجه ممکن را برای کاربری که وارد صفحه ای از سایت ما می شود، فراهم کنیم تا رضایت او را به دست آوریم.

در مقابل، سئو کلاه سیاه (Black Hat Seo) سعی بر این دارد که با استفاده از یک سری تکنیک ها و اقدامات در سریع ترین زمان ممکن، یک سایت را در نتایج جست و جوی گوگل بدون توجه به رضایت کاربر بالا بیاورد که در تضاد با الگوریتم های پیشنهادی از طرف گوگل است.

PBN از تکنیک های سئو کلاه سیاه است که ما در این قسمت از آموزش سئو می خواهیم آن را به صورت کامل بررسی کنیم و ببینیم استفاده از این روش برای کسب جایگاه در نتایج گوگل آیا مفید است یا مضر؟ در ضمن قبل از خواندن این مقاله پیشنهاد می کنیم که حتما مقاله همه چیز درباره لینک سازی داخلی و خارجی را مطالعه کنید زیرا پیش نیاز این بحث محسوب می شود.

Pbn در سئو چیستPBN چیست؟

PBN یا Private Blog Network به تمام وبلاگ ها(نمونه های فارسی آن شامل بلاگفا,بلاگ اسکای و.. است) و وب سایت هایی گفته می شود که از قبل ساخته شده اند و با گذشت زمان، با تولید محتوا و اقداماتی دیگر، از طرف گوگل و موتور های جست و جوی دیگر دارای اعتبار گردیده اند و در حال حاضر برای لینک دهی به سایت اصلی از آن استفاده می کنیم.

الگوریتم های گوگل به گونه ای است که تاثیر لینک دهی خارجی برای یک مطلب بسیار زیاد است. بنابراین ما با استفاده از این تکنیک، قصد این را داریم که به صورت ساختگی اعتبار سایت یا صفحه خود را بالا ببریم.

PBN نیز همانند تمام تکنیک های موجود، با آپدیت شدن الگوریتم های گوگل، از گذشته تا حال حاضر تغییرات زیادی به خود دیده است. مانند این که در گذشته از سایت ها و وبلاگ هایی استفاده می شد که فقط اعتبار بالایی داشتند و ممکن بود اصلا تناسب محتوایی با سایت اصلی (Money Site) نداشتند ولی در حال حاضر حتما و حتما، باید وب سایت ها و وبلاگ هایی که برای این کار استفاده می گردند, باید کاملا مرتبط باشند.

آیا pbn همیشه جواب میدهد؟

pbn میتواند مهمترین ابزار ما در رقابت‌های سخت و پیچیده باشد اما نکته مهم این است که اگر به درستی از آن استفاده نکنیم ممکن است به سایت و کسب و کار خودمان آسیب وارد کند. پس بهتر است قبل از اینکه بدون دانش، بک لینک pbn بسازیم، با شیوه های اصولی و غیراصولی این روش بیشتر آشنا شویم.

مزرعه لینک شخصی- pbn

نقش Pbn در سئو چیست و چرا باید PBN داشته باشیم؟

سئوکاران عموما وقت خود را بر روی شناسایی سایت های مرتبط و معتبر برای لینک سازی قرار میدهند ولی از معایبی که این کار دارد ممکن است سایت هایی که برای دریافت بک لینک انتخاب می‌شود؛ فعالیت خود را کاهش داده یا تمرکز محتوایی خود را از موضوع سایت ما بردارند.

همچنین ممکن است سایت‌هایی با موضوعات نامرتبط و بدون استراتژی با منابع لینک‌سازی ما همکاری کنند و تعداد و تنوع لینک‌های خروجی از آن سایت را افزایش می‌دهند. بعلاوه سایت‌های معتبر و ارزشمند هزینه‌های بالایی برای درج لینک شما دریافت می‌کنند.

با استفاده از PBN میتوانید کنترل دقیقی بر لینک سازی و منابع خود برای لینک سازس داشته باشید. در نتیجه لینک هایی که ساخته می‌شوند هیچ وقت مشکل پیدا نمیکنند.

گوگل از چه طریقی بک لینک PBN را شناسایی و سایت را جریمه میکند؟

با استفاده از موارد زیر گوگل به بک لینک pbn پی میبرد: 1- دامنه‌ها همگی به نام یک شخص هستند 2-سایت‌های شبکه لینک بر روی یک هاست یا سرور قرار داشته باشند. 3- تغییر ماهیت و محتوای دامنه ها

آموزش لینک سازی pbn و روش های آن

pbnدر حالت کلی دو روش برای این مدل لینک سازی وجود دارد که شامل:

1.استفاده از سایت ها و وبلاگ های شخصی: در این روش شما وبلاگ ها و وب سایت های شخصی خود را می سازید و سعی بر آن دارید که این وبلاگ ها و وب سایت در گوگل جایگاه به دست آورند. در این روش شما صاحب بک لینک های سایت خود هستید و هیچ محدودیتی برای کار ندارید. هر چند که در صورت استفاده نادرست، این موضوع زنگ خطری برای سایت شما است.

2. استفاده ازسایت ها و وبلاگ های غیر شخصی:همان گونه که معلوم است شما در این روش، با پرداخت هزینه به وب سایت های دیگر از آن ها بک لینک دریافت می کنید که مانند روش شخصی، وقت گیر نیست اما محدودیت هایی را نیز در مقایسه با روش شخصی دارد.

اشتباهاتی که در PBN سازی نباید انجام دهید.

آموزش لینک سازی pbnبرای مقابله با این موضوع گوگل نیز راهکارهایی دارد که با استفاده از آن ها PBN را شناسایی و جریمه می کند که به شرح زیر است.

1.دامنه ها همگی برای یک شخص باشد.

اگر تمام وب سایت هایی که به شما لینک می دهند، دامنه شان به نام شما یا یک شخص ثالث باشد، شناسایی آن به هیچ وقت سخت نیست. آن وقت است که الگوریتم های گوگل به سراغ شما می آیند و شما را جریمه می کنند و دچار پنالتی گوگل خواهید شد.

2.تمام سایت ها بر روی یک هاست مشغول فعالیت باشد.

شناسایی این موضوع نیز برای گوگل کار سختی نیست.

3.دامنه مورد استفاده با محتوای جدید مشغول فعالیت شود.

فرض کنید یک دامنه که موضوع آن ورزشی است، به یک باره تغییر کاربری دهد و از همان موقع شروع به لینک دهی به سایت شما کند. گوگل به این موضوع حساس شده و شما را جریمه خواهد کرد.

4.استفاده از اطلاعات تماس و برندینگ یکسان در تمام دامنه ها.

از رایج ترین موارد استفاده از PBN, استفاده از اطلاعات تماس و برندینگ یکسان در تمام این دامنه ها و سایت هاست که گوگل به سادگی آن را شناسایی می کند.پس بهتر است هر دامنه، صفحه اطلاعات تماس، ارتباط با ما، لوگو و… متفاوتی داشته باشد تا شما دچار دردسر نشوید.

5.سایت های استفاده شده، به هیچ جایی جز سایت هدف لینک ندهند

بهتر است علاوه بر اینکه به سایت اصلی خود لینک می دهید، به منابع معتبر دیگر در حیطه کاری خود لینک بدهید تا گوگل نتواند این موضوع را شناسایی کنید.

نتیجه گیری

استفاده از PBN برای کسب جایگاه در گوگل به اندازه کار کردن بر روی سایت اصلی خود، هم هزینه بر است و هم نیاز به وقت فراوانی دارد. علاوه بر آن، شما هر ثانیه با خطر پنالتی شدن از طرف گوگل مواجه هستید و ممکن است تمام زحمات شما از بین برود.

به خاطر همین پیشنهاد ما، استفاده از تکنیک های پیشنهادی از طرف گوگل است که هم باعث رضایت کاربران است و هم خطر آنچنانی همراه خود ندارد.

نظر شما چیست؟ آیا شما استفاده از این تکنیک را موثر می دانید؟ حتما در بخش نظرات پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید. بعلاوه اگر سوالی دارید یا مشکلی در سئو سایت خود دارید میتوانید خدمات سئو سایت مانند مشاوره سئو، سئو سایت و…. را از سئو اینجا دریافت کنید.

سوالات متداول

بک لینک pbn دقیقاً چیست؟

در این روش مدیر سایت مجموعه‌ای از وبلاگ‌ها و سایت‌های مختلف را ایجاد کرده و محتوایی مرتبط با موضوع سایت خود در آنها قرار می‌دهد. این وبلاگ‌ها به مرور زمان اعتبار و جایگاه کسب کرده و فضای مناسبی برای لینک‌سازی به سایت اصلی خواهند بود. وقتی این وبلاگ ها رتبه بهتری بگیرند، سایتی که به آن ها لینک داده هم شانس بیشتری برای کسب جایگاه بالا دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا