عناوین محتوا
هنگامی که بحث سر تعریف و نحوه استفاده از گوگل ادز (Google Ads) می شود، همواره با افرادی مواجه می شویم که آن را سئویی می دانند که همراه با پرداخت هزینه به گوگل انجام می شود. این افراد فکر می کنند که پرداخت پول به گوگل باعث می شود که سایت شان در نتایج جست و جوی طبیعی گوگل (SERP) نیز با بهبود رتبه خیلی زیادی مواجه شود و می توانند یک شبه راه صد ساله را طی کنند.
البته این دیدگاه کاملا غلط نیست ولی خب به هیچ وجه درست هم نیست. شما نمی توانید با پرداخت پول به گوگل در ازای جایگاه، سئو سایت خود را بهبود بخشید؛ اما میتوانید با کار کردن اصولی بر روی تمام جنبه های سئو، هم چنین استفاده از قابلیت Google Ads معجزه کنید.
در این قسمت از آموزش سئو قرار است که ابتدا راجع به گوگل ادز و کارکرد آن صحبت کنیم؛ سپس نحوه استفاده مناسب از این قابلیت را شرح می دهیم و در آخر نیز در مورد مفید بودن یا نبودن این ابزار برای شما صحبت خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید و حتما این مقاله کاربردی را از دست ندهید.
گوگل ادز (Google Ads) چیست؟
گوگل ادوردز یا گوگل ادز، سرویس تبلیغاتی شرکت گوگل است که با استفاده از آن، شرکت ها تبلیغات خود را در ابزارهای مختلف گوگل به نمایش مردم می گذارند. این ابزارهای مختلف گوگل شامل تبلیغات ویدیویی در یوتیوب، تبلیغات سایت در موتور جست و جو و… است. موضوع بحث این مقاله تبلیغ گوگل ادز در موتور جست و جو است.
شما در این نوع تبلیغ، وارد این ابزار می شوید و با وارد کردن کلمات کلیدی هدف خود، از این به بعد با سرچ آن کلمه در موتور جست و جوی گوگل توسط کاربر، سایت شما در صفحه اول به کاربر نمایش داده می شود.
البته در نظر بگیرید که گوگل به ازای هر کلیک تبلیغاتی از شما هزینه ای دریافت می کند و موضوع مهم تر اینکه وارد کردن اطلاعات خود در گوگل ادز و پیشنهاد تبلیغات به گوگل، صد درصد باعث قبول آن تبلیغ از طرف گوگل نیست و گوگل براساس معیارها و ضوابط خود بعضی از تبلیغ ها را نشان می دهد و بعضی را خیر.
گوگل ادز بر سئو سایت تاثیرگذار است؟
مسلما خیر. ما در علم سئو، مباحث گوناگون و مختلفی داریم که هر کدام بر سئو سایت ما تاثیر گذارند. یکی از مهم ترین قسمت های سئو، سئو خارجی است. در سئو خارجی، ما سعی می کنیم که با یک استراتژی مناسب، بتوانیم از سایت های معتبر بک لینک دریافت کنیم که یکی از فاکتور های مهم برای کسب جایگاه در موتور جست و جوی گوگل است. (پیشنهاد می کنم که مقاله 51 روش بک لینک سازی را حتما مطالعه کنید.)
آیا هنگامی که ما در گوگل ادوردز، پروژه خود را ثبت می کنیم، به نوعی از گوگل که اعتبار بسیار بالایی دارد، بک لینک دریافت می کنیم؟ این از آن دسته سوال های خیلی خوبی است که جواب ناامید کننده ای دارد. جواب این سوال قطعا نه است؛ زیرا ربات های گوگل فرق بین لینک طبیعی و تبلیغاتی را تشخیص می دهند و به هیچ عنوان لینک تبلیغاتی را به عنوان بک لینک در نظر نمی گیرند. علاوه بر این موضوع، لینک های تبلیغاتی گوگل از نوع Nofollow است که حتی اگر بک لینک در نظر گرفته می شد، اعتبار چندانی را به وب سایت ما برای کسب جایگاه در گوگل منتقل نمی کرد.
چگونه از G-Ads استفاده اصولی کنیم؟
اگر به این نتیجه رسیده اید که قصد آن را دارید که از این سرویس تبلیغاتی استفاده کنید و برندسازی خود را انجام دهید؛ پیشنهاد می کنیم که قبل از انجام این کار, تحقیقات کاملی را درباره کلمات کلیدی هدف انجام دهید. شما باید کلمات کلیدی را انتخاب کنید که قصد دارید در آن کلمات دیده شوید. کلمات کلیدی انتخابی شما باید جزو کلمات با سرچ بالای ماهانه در مقایسه با کلمات دیگر حوزه کاری شما باشد. گوگل در این راستا ابزاری به اسم Keyword Planner دارد که شما توانید از این ابزار کاملا مفید برای پیدا کردن کلمات کلیدی تان استفاده کنید.
هم چنین با استفاده از ابزار Google Analytics، شما می توانید نرخ کلیک و ترافیک ورودی از طریق کلمات کلیدی را به دست آورید که میتواند در طرح ریزی یک پلن و استراتژی برای کمپین تبلیغاتی شما بسیار موثر است.
سئو یا Google Ads؟ مسئله این است
در مورد این سوال، کارشناسان سئو نظری که دارند این است که اصلا نمی شود که این دو را جایگزین هم شناخت و بیشتر به عنوان مکمل هم دیگر به کار می روند. گوگل ادز بیشتر به کار برند یا وب سایت هایی می آید که قصد معرفی و دیده شدن خود در کلمات کلیدی پررقابت را دارند؛ اما همه چیز دیده شدن نیست و شما باید علاوه بر آن، بتوانید مخاطب یا مشتری را جذب کنید که تجربه ثابت کرده است که هر چه قدر سئو و تجربه کاربری سایت شما اصولی تر باشد، امکان جذب مشتری بالاتری خواهید داشت و هر چه قدر مشتری و مخاطب بیشتری داشته باشید، رتبه شما در نتایج طبیعی گوگل بهتر خواهد شد.
امیدوارم از مقاله راضی بوده باشید. نظر شما در رابطه با استفاده از گوگل ادز چیست؟ حتما در بخش نظرات با ما در ارتباط باشید.
بدون دیدگاه