چه تکنیک هایی را برای ساخت بهترین صفحه فرود باید رعایت کنیم؟

ویژگی های صفحه فرود خوب

عناوین محتوا

اگر فقط کمی با سئو سایت آشنایی داشته باشید حتما نام صفحه فرود یا لندینگ پیج را شنیده اید. صفحه فرود، صفحه ای است که کاربر با کلیک کردن روی یک بک لینک، از سایتی دیگر یا از صفحات اجتماعی، وارد وب سایت ما می شود. دقیقا عین فرود آمدن هواپیما میماند. 

فرض کنید به عنوان کاربر وقتی برای اولین بار وارد سایتی می شوید، در اولین نگاه به صفحه فرود ، در چه صورتی جذب سایت می شوید و آن را نمی بندید؟

ما در این مقاله راجع به اهمیت و ویژگی های صفحه فرود و تکنیک هایی که باید برای ایجاد صفحه فرود عالی رعایت کنید، آموزش می دهیم. این تکنیک ها برای ایجاد بهترین لندینگ پیج ، به سایت شما برای جذب کاربران و افزایش نرخ تبدیل (conversion) کمک می کند. پس با تیم سئو اینجا همراه باشید.

صفحه فرود چیست؟

صفحه فرود یا لندینگ پیج ، اولین صفحه ای است که کاربر، در هنگام فرود به یک سایت ، می بیند. در واقع مخاطبان وقتی که از یک سایت دیگر یا موتور جستجو یا سوشیال مدیا لینک ورود به سایت را مشاهده  میکنند و روی آن کلیک می کنند، به لندینگ پیج وارد می شوند.

مثلا وقتی شما یک عبارت را در گوگل جستجو میکنید تمام سایت هایی که در نتیجه می آیند صفحات فرود هستند. هر کدام از این صفحات با یک هدف خاصی طراحی میشوند . هدف اصلی جذب مخاطب ، ایجاد سرنخ (Lead generation) و افزایش نرخ تبدیل (conversion) می باشد. landing page ها عموما طراحی ساده و مجزا و جذاب دارند. 

ویژگی های صفحه فرود چیست؟ 

صفحاتی که تبلیغات و بک لینک دارند، صفحه فرود نیستند. از نظر دیجیتال مارکترها، این تعریف از صفحه فرود در صورتی درست است که همراه با این ویژگی های اصلی باشد:

  • داشتن یک فرم طراحی شده برای دریافت اطلاعات کاربران
  • داشتن فراخوان عمل یا Call to action با هدف افزایش نرخ تبدیل
  • دنبال کردن فقط و فقط یک هدف خاص ( مثل فروش مستقیم ، ایجاد مخاطب یا برقراری ارتباط)
  • طراحی کاربر پسند و ساده بدون وجود انبوهی از بک لینک ها و تصاویر و بنر و ویدئو و تبلیغات و گیفت و …

به عنوان مثال، درست است که با سرچ در موتورهای جستجو و کلیک بر روی لینک ها، وارد صفحاتی می شویم که نه فرم برای پر کردن دارند و نه فراخوان عمل و شلوغ و پر از لینک هستند. این صفحات به عنوان صفحه فرود تعریف نمی شوند.

یا مثلا ممکن است در بعضی سایت ها، صفحه ای با تعداد زیاد CTA وجود داشته باشد ، که آن ها نیز صفحه فرود محسوب نمی شوند.

چرا صفحه فرود مهم است؟

کاربر بی خبر از همه جا به واسطه یک لینک وارد سایت شما شده و هیچ آشنایی با شما و برندتان ندارد. در این شرایط شما با ایجاد یک صفحه لندینگ مناسب و جذاب، کاربر را به مشتری خود تبدیل کنید. در واقع نرخ تبدیل مشتری افزایش میابد.

در صفحات فرود موارد مهمی مانند ثبت نام در سایت، خرید محصول و گرفتن اطلاعات کاربر وجود دارد.

صفحه فرود چیست

انواع لندینگ پیج با توجه به هدف ایجاد آن

OPT_IN

بازاریابی ایمیلی یا OPT-IN ، یعنی با کسب اجازه و رضایت کاربر، ایمیل ارسال می شود. در واقع در صورتی که خود کاربران ایمیل خود را در اختیار شما قرار دهد، می توانید به آنها ایمیل مرتبط با سایت را ارسال کنید.

این صفحات، صفحاتی هستند که دارای فرم دریافت ایمیل کاربر هستند. مثلا با دادن پیشنهاد های شگفت انگیز مثل دانلود کتاب رایگان، دریافت تخفیف و غیره، کاربران به وارد کردن ایمیل خود در این فرم ها ترغیب و تشویق می شوند.

CLICK THROUGH

در این گونه صفحات، وب مستران با یک عبارت جذاب و ساده سعی میکنند کاربر را متقاعد کنند تا روی آن دکمه کلیک کند و به صفحه دیگری هدایت شود.

مثلا شما از کاربران سایت میخواهید تا به صفحه خرید محصول وارد شوند؛ در صفحه فرود، با قرار دادن دکمه “اضافه کردن به سبد خرید” کاربران را هدایت میکنید تا محصول را برای خرید کردن، انتخاب کنند.

Lead Generation

این صفحات به صفحات ارتباط با مخاطب مشهورند. در این صفحات اطلاعاتی از قبیل نام، ایمیل، شماره تلفن و اطلاعات شخصی دیگر را از کاربر میگیرند تا یک امتیاز جذاب و رایگان به او بدهند. مثلا اگر سایت شما یک سایت آموزشی است میتوانید از مخاطب بخواهید که با در اختیار گذاشتن اطلاعاتش میتواند در خبرنامه اشتراک داشته باشد.

نکاتی که در طراحی صفحه فرود (landing) استاندارد و متقاعد کننده ، باید رعایت کنید.

عنوان جذاب برای صفحات لندینگ انتخاب کنید.

خودتان میدانید که عنوان یک صفحه از همه چیز مهم تر است چرا که اولین چیزی که مخاطب را می تواند قانع کند که در صفحه بماند و باقی قسمت ها را نگاه کند، عنوان یک پیج است. بعضی از افراد هم فقط عناوین را نگاه میکنند و بعد اگر جالب بودند محتوا را میخوانند.

عنوان طولانی و مبهم ، حوصله مخاطب را سر می بَرَد! از کلمات کوتاه و دقیق که کاملا محصول را به کاربر معرفی کند، استفاده کنید

دقت کنید که حتما کلمات کلیدی که کاربر جستجو کرده و به سایت شما هدایت شده در عنوان صفحه و محتوا باشد.

در ادامه برای توضیح بیشتر در صورت نیاز، از زیر عنوان با جزئیات بیشتر استفاده کنید. خوبی داشتن زیر عنوان ین است که مخاطب را ترغیب می کند تا در صفحه بماند و ادامه مطالب را دنبال کند.

طراحی صفحه فرود

طراحی کاربر پسند

از طراحی گرافیکی و رنگ هایی که باهم ترکیب رنگ زیبایی را ایجاد میکنند، استفاده کنید. زیبایی ظاهری و در عین حال ساده برای کاربران خیلی مهم است. این مسئله به عوامل مختلفی مثل پرسونا سایت و نوع محصول بستگی دارد.

بک لینک نداشته باشید.

همان طور که گفتیم صفحات فرود فقط برای یک منظور ساخته میشوند. اگر شما در صفحه فرود بک لینک داشته باشید کاربر گیج میشود و جلوه خوبی هم ندارد.

از جملات کوتاه برای توصیف کالا یا سرویس خود استفاده کنید.

در صفحات click through میتوانید توضیحات کافی درباره خدمات یا محصول سایت خود بدهید اما زیاده روی نکنید. به جای اینکه کلی توضیح اضافی بدهید از جملات کوتاه و در عین حال تاثیرگذار استفاده کنید.

قابلیت به اشتراک گذاری لندینگ پیج

صفحه فرود باید حتما قابلیت به اشتراک گذاشتن در صفحات اجتماعی و پیام رسان ها را داشته باشد. این امکان به شما کمک می کند تا از پتانسیل شبکه های اجتماعی برای promote کردن محصولات خود، بهره ببرید.

به عنوان مثال، تبلیغاتی که در فضای مجازی مثلا در تلگرام ، اینستاگرام و غیره گذاشته می شود؛ به صفحه لندینگ بک لینک دارند و کاربران را به سمت آن هدایت میکنند.

تجربه کاربری درستموز

منظور از تجربه کاربری درست این است که کاربر در سایت احساس راحتی بکند و آن چیزی که دنبالش است را به راحتی پیدا کند.

باید یک جریان منطقی برای سفر مشتری طراحی کنید. یک مشتری بالقوه و علاقمند، با اشتیاق تمام مطالب صفحه لندینگ را مطالعه می کند. با هدایت درست کاربر در مسیر آشنایی با محصول ، قانع شدن با کسب اطلاعات کافی و در نهایت اقدام برای خرید از شما، می توانید به هدف سایتتان برسید.

محل قرار گرفتن دکمه های CTA بسیار مهم است. و با اضافه کردن مطالب متقاعد کننده، کاربران را برای کلیک کردن بر دکمه ها و اعتماد به شما، قانع کنید. متقاعد کردن کاربران از مولفه های یک لندینگ پیج حرفه ای است.

گاهی در بعضی صفحات لندینگ پیج، نیاز به داشتن فرم های طولانی است. در صورتی که مطالب شما جذاب باشند، نگران ترک کردن صفحه توسط کاربر نباشید چون با این کار انگیزه مخاطب مشتاق، افزایش نیز می یابد!

پس در طراحی صفحه فرود خود دقت کنید.

از تصاویر و ویدئو استفاده کنید

آیا میدانستید که محتوای بصری مانند عکس اینفوگرافیک و ویدئو تاثیر چند برابر (حتی 6000 برابر) نسبت به محتوای متن دارند!

برای جذب کاربر و بالا بردن تعداد مشتری، بهتر است از عکس های بزرگ و با کیفیت استفاده کنید. این تصاویر لازم هست با حوضه کسب و کار شما ارتباط مفهومی مناسبی داشته باشند. گذاشتن عکس محصول از نمای نزدیک و با کیفیت بالا، قطعا تاثیر فوق العاده ای بر ذهن کاربر می گذارد.

در صفحات فرود lead generation ، اعتماد کاربر را افزایش دهید.

گفتیم که در این نوع از صفحات فرود، ما در ازای یک امتیاز، مثلا دانلود رایگان یک کتاب صوتی از مشخصات کاربر را دریافت می کنیم. گرفتن اطلاعات غیرضروری، باعث خدشه دار شدن اعتماد کاربران می شود. نکته دیگر اینکه حتما به گفته های خود عمل کنید. اگر مشخصات کاربر را بگیرید ولی اقدامی برای تحقق قولی که انجان ندهید باعث بی اعتماد شدن کاربران به سایت تان شده اید.

اهمیت صفحه فرود

از کامنت ها و نظرات کاربران دیگر استفاده کنید.

این مورد در جذب کاربر خیلی تاثیر دارد. میتوانید در صفحه لندینگ فروش یک محصول، نظرات کاربران را درمورد ان محصول قرار دهید تا کاربر جدید بتواند آن ها را بخواند. با این کار اعتماد کاربران به سایت بیشتر شده و احتمال نهایی شدن خرید آنها، تا حتی 80 درصد بالاتر می رود.

نتیجه گیری

صفحه فرود یکی از مهم ترین صفحات سایت است که محتواهای مهم سایت در آن گذاشته میشود. در این جور صفحات، معمولا دکمه های call to action گذاشته میشود تا کاربر را به کار خاصی مانند ثبت نام، خرید محصول و غیره ترغیب کنیم. اگر برای طراحی لندینگ پیج و همین طور سئو آن به کمک نیاز داشتید میتوانید با تیم سئو اینجا در ارتباط باشید.

سمیرا حسن آبادیمشاهده نوشته ها

وقتی دست های یک پیانیست روی پیانو قرار میگیرد یک قطعه موسیقی دل نشین می سازد. مدیر محتوا هم کافی است دست به صفحه کلید شود. متن شاهکاری خلق می کند تا بر دل همگان نشیند.

4 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا