همه چیز درباره لینک سازی داخلی و خارجی

لینک سازی

عناوین محتوا

اگر سئو سایت را یک برج چند طبقه در نظر بگیریم، لینک سازی داخلی و خارجی که در اصطلاح به آن لینک بیلدینگ (link building) می‌گویند، همانند آجرهای آن ساختمان است که به بنا و برج ما نما می‌بخشند و باعث نظم و زیبایی آن می‌گردند. شاید لینک سازی داخلی بین صفحات یک سایت و نحوه ایجاد ارتباط معنایی بین صفحات، یک مقدار سخت باشد و وقت زیادی لازم داشته باشد.

شاید لینک سازی خارجی و گرفتن بک لینک رایگان نیز کاری به مراتب سخت تر از لینک سازی داخلی باشد، اما زمانی که این دو نوع لینک بیلدینگ را به روش اصولی و صحیح و مطابق با استانداردها انجام دهیم، ثمره آن را در سایت خود و پیشرفت بیزینس شخصی خود به صورت کاملا مشهود خواهیم دید. اگر شما در حال یادگیری سئو هستید، پیشنهاد می‌کنیم که این قسمت از آموزش سئو را اصلا از دست ندهید و چه بسا چند بار آن را مطالعه کنید. چون در حال مطالعه یکی از مهم ترین و پایه‌ای ترین اصول سئو هستید که اگر آن را خوب یاد بگیرید، کمک زیادی در یادگیری بخش‌های دیگر سئو نیز به شما خواهد کرد.

آموزش سئو خارجی

لینک سازی داخلی

این نوع قسمتی از سئو داخلی سایت (SEO on page) است. ما در لینک سازی داخلی سعی می‌کنیم که در داخل سایت به صفحات دیگر سایت لینک بدهیم. آدرس لینک‌های داخلی شبیه به آدرس صفحه اصلی سایت ما هستند. بنابراین ربات‌های گوگل از این طریق متوجه می‌شوند که لینک بیلدینگ ما از نوع لینک سازی داخلی است.

وقتی در حال انجام لینک سازی داخلی هستیم، باید به این موضوع دقت کنیم که وقتی ما به یک صفحه دیگر در سایت لینک می‌دهیم، آن صفحه باید با انکر تکست (متنی که با کلیک بر روی آن وارد صفحه دیگری می‌شویم) نوشته مطابقت داشته باشد.مثلا با انکرتکست آموزش سئو نمی‌توان به صفحه ای لینک داد که در مورد آموزش باغبانی است.در این صورت گوگل سایت لینک شده را اسپم و بیهوده می‌داند و این موضوع می‌تواند باعث حذف آن صفحه از SERP ( لیست نتایج جست و جوی نشان داده شده به کاربر) می‌شود و برای سئو سایت مضر است.

ما لینک سازی داخلی را برای آن انجام می‌دهیم که با کلمات کلیدی هدفمند به صفحاتی لینک دهیم که هدف آن کلمه کلیدی هستند که در اصطلاح به آن صفحه فرود ( Landing Page) نیز گفته می‌شود.

 به این دلیل باید لینک سازی داخلی انجام دهید.

نزدیک ترین بیان برای توضیح ساختار وب،  تشبیه آن به تار عنکبوت است که پیوسته و به هم مرتبط است. ربات‌های گوگل که صفحات را مشاهده و ایندکس می‌کنند را می‌توان به عنکبوت تشبیه کرد که بین صفحات وب (تارهای عنکبوت) مشغول فعالیت هستند. حالا فکر کنید به صفحه ای برسند که هیچ گونه لینک بیلدینگی در آن انجام نشده است.

این جور صفحاتی همانند بن بست می‌ماند و از جلوتر رفتن در محتوای وب جلوگیری می‌کند. این صفحات از دید گوگل به شدت مضر است و کاربران را از صفحه خارج می‌کند که باعث بالا رفتن نرخ پرش (bounce rate) می‌شود.پس حتما و حتما از ایجاد کردن چنین صفحاتی باید جلوگیری شود.

لینک سازی داخلی

انواع لینک سازی داخلی

لینک سازی داخلی انواع مختلفی دارد که ما به صورت مختصر در این جا توضیح می‌دهیم و سعی می‌کنیم هر کدام را در مقاله ای جدا توضیح دهیم.

1.لینک سازی اتوماتیک داخلی:

استفاده از افزونه Automatic SEO Links در وردپرس که در ان می‌توانید کلماتی را به عنوان کلمات کلیدی معرفی کنید تا هر هنگام درهر مطلبی این کلمه موجود باشد، به صفحه هدف لینک داده شود.

2.لینک سازی دستی داخلی:

با استفاده از انکر تکست در محتوا به صورت دستی به صفحه هدف لینک می‌دهید.

3.لینک سازی در صفحه اصلی:

لینک دادن از صفحه اول سایت به صفحه هدف.

4.لینک سازی در منو:

لینک دادن از منوی سایت به صفحه هدف.

لینک سازی خارجی

هر گونه لینکی که از خارج از سایت، به هر صفحه از سایت شامل صفحه اصلی داده شود، لینک سازی خارجی گفته می‌شود که جزو سئو خارجی (SEO Of Page) محسوب می‌شود.

در واقع هدف ما از لینک سازی خارجی این است که بتوانیم لینک‌هایی را از خارج از سایت خودمان دریافت کنیم که از طرف سایت معتبری باشد که گوگل با فهمیدن این موضوع، به صفحه ما نیز به اندازه ای که ارزشمند است بها بدهد.

به همین دلیل خیلی از سئو کاران مشغول تولید بک لینک مصنوعی می‌گردند تا اعتبار صفحه و سایت خود را بالا ببرند. ولی باید به این نکته دقت کرد که تولید بک لینک مصنوعی از نگاه گوگل و الگوریتم پنگوئن تقلب به حساب می‌آید و باعث پنالتی شدن ( حذف شدن سایت شما از نتایج جست وجو) می‌گردد.

پس حتما باید حواستان به این موضوع باشد زیرا پنالتی شدن منجر به از بین رفتن تمام تلاش‌هایی که شما انجام داده‌اید، می‌شود.

لینک سازی خارجی و اهمیت آن

روش‌های لینک سازی خارجی

روش‌های لینک سازی خارجی به چند دسته تقسیم می‌شود که به صورت زیر است:

لینک بیلدینگ در سایت‌های مرتبط به حیطه کاری خود:

اگر شما بتوانید از سایت‌های مرتبط به حیطه کاری خود بک لینگ بگیرید، برای گوگل بسیار ارزشمند است و باعث اعتبار آن صفحه می‌شود.

لینک سازی خارجی در سایت‌هایی با اعتبار بالا:

هر چه قدر بتوانید از سایت‌هایی با اعتبار بالا بک لینگ بگیرید، اعتبار آن صفحه از سایت شما بالاتر خواهد رفت.

استفاده از سایت‌های اسپم:

به هیچ وجه از این روش استفاده نکنید که وقت خود را تلف خواهید کرد.

برنامه ریزی برای بک لینک سازی:

فعالیت خود را خیلی عادی جلوه دهید و در یک روز لینک سازی زیادی انجام ندهید که احتمال شناسایی شما توسط الگوریتم پنگوئن زیاد است.

کار کردن بر روی محتوای سایت:

اگر محتوای شما با کیفیت و خوب باشد، احتمال دریافت بک لینک بدون هیچ تلاشی برای بک لینک گرفتن امکان پذیر است.

رپورتاژ آگهی :

هزینه ای به سایت‌های با اعتبار بالا پرداخت کنید که یک پست درباره کار و فعالیت شما بنویسند و به صفحه ای از سایت شما لینک بدهند. همچنین در مقاله‌های سایت، یک مقاله در مورد 51 روش بک لینک سازی است که حتما آن را مطالعه کنید. بعد از خواندن این مقاله، شما باید با لینک بیلدینگ داخلی وخارجی و روش‌های لینک بیلدینگ کاملا آشنا باشید و بتوانید اقدامات لازم در راستای بهبود سئو داخلی و خارجی را انجام دهید. شما می‌توانید برای مشاوره با کارشناسان سئو اینجا که ارائه دهنده سئو تضمینی در تهران هستند در ارتباط باشید.

تا چه حد مطالب این پست برایتان مفید بود؟ حتما نظراتتان را مورد این قسمت از آموزش سئو با تیم سئواینجا در میان بگذارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا