10 افزونه وردپرس برتر در سال 2020 (بخش اول)

10 افزونه برتر وردپرس در سال 2020

عناوین محتوا

بیش از 55000 تا افزونه وردپرس وجود دارد که این تعداد زیاد، کار را برای تازه کارهای سئو سایت سخت می کنند چون نمی دانند باید کدام را برای پروژه های خود انتخاب کنند. از بین تمام افزونه های پولی و رایگان، ما در این مقاله 10 افزونه وردپرس برتر را به شما معرفی می کنیم. پس با سئو اینجا همراه باشید.

WPforms (1

همه سایت ها به یک سیستم ارتباطی نیاز دارند تا بتوانند با کاربرانشان در ارتباط باشند. افزونه وردپرس WPForms کاربر پسندترین افزونه وردپرس است.

قابلیت بکش و بنداز (drag & drop) آنلاین این افزونه به شما این امکان را می دهد که به آسانی فرم های ارتباطی، فرم های ایمیل اعضا، فرم های دستورات آنلاین، فرم های پرداخت پول، نظرسنجی ها و بقیه فرم های آنلاین را تنها با چند کلیک انجام دهید.

این افزونه با تمام پلتفرم های پرداخت پول و بازاریابی محبوبش به شما این امکان را می دهد تا در کمتر از ۵ دقیقه فرم های قدرتمندی بسازید. حتی می توانید عملیات ثبت نام و ورود را با WPForms انجام دهید.

اگر در حد کارهای ساده می خواهید از این افزونه استفاده کنید، نسخه رایگان این افزونه در WordPress.org دسترس هست؛ اما اگر می خواهید در کسب و کارتان از ویژگی های بسیار قدرتمندش استفاده کنید بهتر است نسخه pro آن را نصب کنید. بیش از ۳ میلیون سایت از این افزونه وردپرس استفاده می کنند و در ۳ سال اخیر 4.9 یا 5 ستاره شده اند.

افزونه وردپرس WPforms

2) MonsterInsight

این افزونه بهترین افزونه گوگل آنالیتیکس در وردپرس است. با این افزونه وردپرس می توانید کاملا وب سایت خود را به گوگل آنالیتیکس متصل کنید تا بفهمید کاربران چگونه سایت شما را پیدا و استفاده می کنند. مهم ترین قسمت آن این است که تمام قسمت های مهمی که در داشبورد وردپرس شما وجود دارد را بیان می کند.

سپس شما می توانید بهینه سازی سایت خود را انجام دهید. افزونه MonsterInsights ورژن رایگان دارد. اما قدرت بزرگش زمانی معلوم می شود که نسخه premium را داشته باشید

افزونه وردپرس MonsterInsight

3) Yoast SEO

همانطور که میدانید سئو به شما کمک می کند تا ترافیک را از موتورهای جستجو به سایتتان بیاورید. بین تمام افزونه های وردپرس، Yoast SEO راه حل های مفید زیادی را با تمام ویژگی ها و ابزارها برای و پشرفت سئو داخلی به شما ارائه می دهد.

این به شما کمک میکند که تگ های متا را اضافه کنید، نقشه سایت را بسازید، سایت خود را به گوگل سرچ کنسول وصل کنید و سایت خود را برای شبکه های اجتماعی بهینه کنید.

Yoast ویژگی های ریدایرکت قوی دارد که به شما اجازه می دهد به راحتی ریدایرکت های 301 بزنید. همچنین url هایی که تغییر کرده اند را به طور خودکار شناسایی می کند و آنها را ریدایرکت می کند.

افزونه yoast seo

 

4) Constant Contact

ایمیل موثرترین و قابل اعتمادترین ابزار بازاریابی است. اگر شما صاحب یک کسب و کار باشید با ایمیل کاربران می توانید با آنها در ارتباط باشید حتی اگر آنها سایت شما را ترک کنند. افزونه وردپرس Constant Contact محبوب ترین سیستم ایمیل مارکتینگ است. پلتفرم این افزونه یک لیست ایمیل می سازد و ایمیل های زیبا برای کاربران شما می فرستد.

این افزونه ثبت نام سریع و راحت برای افراد مبتدی فراهم می کند و با بقیه افزونه وردپرس خیلی خوب کار می کند.

افزونه constant contact

5) OptinMonster

افزونه وردپرس optinmonster محبوب ترین پلاگین برای افزایش نرخ تبدیل است. شما می توانید با این افزونه کسانی که از سایت شما دیدن می کنند را به مشتری تبدیل کنید و از آنها ایمیل بگیرید. قابلیت drag & drop این نرم افزار به شما ویژگی های هدف را نشان می دهد که با آنها می توانید هر کمپین را برای هر کاربر بسازد یعنی شخصی سازی کنید که پیام درست را در زمان درست نشان دهد.

این یک راه حل عالی برای بلاگرها، وب سایت های فروشگاه آنلاین و کسب و کارهای آنلاین است. به عبارت ساده اگر شما می خواهید ترافیک وب سایتتان را افزایش دهید به OptinMonster نیاز دارید.

افزونه optinMonster

6) Sucuri

امنیت یکی از مهم ترین فاکتورها برای مدیر و کاربران سایت است.افزونه وردپرس Sucuri برای سایت های وردپرسی امنیت فراهم می کند. web application firewall هم بهترین محافظی است که می توانید برای سایت خود پیدا کنید.

این نرم افزارها سایت شما را از DDoS، حمله های XSS و سایر اتک ها حفظ می کند. اگر firewall را روی سایت خود ندارید بالاخره یک روز باید آن را نصب کنید.

افزونه وردپرس Sucuri

7) UpdraftPlus

افزونه وردپرس UpdraftPlus بهترین افزونه بک آپ گیری در وردپرس است. این افزونه به شما کمک می کند که به صورت خودکار از فایل های سایتتان بک آپ بگیرید و آنها را در یک جای دور مانند گوگل درایو، dropbox ،s3 ،Rackspace ،FTP ،email و غیره ذخیره می کند.

همچنین بازگرداندن وب سایت شما از بک آپ بسیار راحت است. پلاگین اصلی رایگان است ولی در نسخه پولی، ویژگی های اضافه تری وجود دارد.

افزونه وردپرس updraftplus

8) WP Rocket

افزونه WP Rocket بهترین افزونه وردپرس در زمینه کش کردن اطلاعات است. با این افزونه سرعت و عملکرد سایت شما بدون نیاز به هیچ مهارت فنی افزایش می یابد. این افزونه به صورت اتوماتیک، تنظیمات کش وردپرس را روشن می کند؛ مانند فشرده سازی gzip و کش صفحات.

شما می توانید آپشن های اختیاری اش را هم روشن کنید؛ مثلا عکس هایی که دیر لود می شوند، پشتیبانی CDN و آپشن های دیگر که سرعت لود شدن صفحات را بسیار بالا می برد.

مهم تر از همه اینکه WP Rocket منتظر نمی ماند که کاربر درخواست صفحه ای را بکند و بعد آن را در کش ذخیره کند؛ خودش به طور اتوماتیک کش سایت را می سازد و آن را میخزد که این مسئله باعث بالا رفتن فوری عملکرد سایت می شود.

Wp rocket قابلیت imagify را هم پیشنهاد داده که یک سیستم بهینه سازی رایگان عکس است و سرعت شما را بیشتر می کند. این افزونه برای افراد تازه کار بسیار مناسب است اما تنها نکته منفی درباره آن این است که پولی است.

افزونه wp-rocket

9) Beaver Builder

افزونه Beaver Builder بهترین افزونه وردپرس برای ساخت صفحات drag & drop است. با این افزونه شما به راحتی می توانید ظاهر صفحات وب سایت خود را بدون نوشتن یک خط کد طراحی کنید. وب مستران عاشق این ابزار هستند چون به آنها اجازه می دهد که صفحات فرود طبقه بندی شده برای سایتشان بسازند بدون اینکه به یک توسعه دهنده وب نیاز داشته باشند.

افزونه beaverbuilder

10) MemberPress

memberPress به شما این امکان را می دهد که عضویت و اجتماع های آنلاین داشته باشید. شما می توانید با این افزونه وردپرس حق اشتراک بسازید و به کاربرانی که اشتراک در سایت شما دارند محتوا ارائه دهید. Memberpress با تمام راه های پرداخت پول و با فروشگاه های آنلاین که از WooCommerce استفاده می کنند به خوبی کار میکند.

افزونه memeberpress

نتیجه گیری

این به شما و کارتان بستگی دارد که از کدام یک از این پلاگین ها استفاده کنید؛ اما یک سایت معمولی به بیشتر این افزونه ها نیاز دارد. اگر می خواهید خدمات سئو سایت خوبی داشته باشید و کاربران از سایت شما راضی باشند بهتر است از این افزونه های وردپرسی استفاده کنید.

حتما بخش دوم که ادامه این مقاله هست را بخوانید. افزونه های بیشتری را اگر می شناسید با ما در میان بگذارید.

برای دریافت مشاوره سئو به صورت حرفه ای و رایگان می توانید با کارشناسان خبره در بهترنی شرکت سئو در تهران ارتباط برقرار کنید.

سمیرا حسن آبادیمشاهده نوشته ها

وقتی دست های یک پیانیست روی پیانو قرار میگیرد یک قطعه موسیقی دل نشین می سازد. مدیر محتوا هم کافی است دست به صفحه کلید شود. متن شاهکاری خلق می کند تا بر دل همگان نشیند.

4 دیدگاه

    • با سلام و خسته نباشید.
      افزونه ی google xml sitemap هم می توانید استفاده کنید ولی اگر یوئاست استفاده می کنید دیگه از این افزونه استفاده نکنید

        • با سلام دوست عزیز
          هر دو هدف یکسانی دارند ولی در چند ماه اخیر به دلیل آپدیت های پی در پی یوئاست از مجبوبیتش کم شده ولی ویژگی های بیشتری نسبت به رنک مس دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا