سندباکس گوگل – sandbox google چیست؟ راه کارهای خروج از آن

سندباکس

عناوین محتوا

سندباکس گوگل موضوعی است که گوگل به طور رسمی هیچگاه آن را رد یا قبول نکرده است و تنها یک تئوری از سوی متخصصان سئو است. سندباکس در حقیقت راه حلی است که از رشد قارچ گونه سایت های اسپم جلوگیری کند و اعتبار سایت های نوپا را در 1-4 ماه بدو ورود بررسی می‌کند.

اگر شما در زمینه سئو سایت های نو کار کرده باشید، به احتمال خیلی زیاد با این موضوع مواجه شده اید که با اینکه شما در زمینه محتوا خیلی خوب عمل می کنید و لینک سازی داخلی و خارجی مناسبی برای آن وب سایت انجام داده اید، متاسفانه در طی چند ماه اول هیچ گونه پیشرفتی در قرار گرفتن در نتایج جست و جو(SERP) مشاهده نمی شود و باعث دلسردی صاحب آن سایت بابت زحماتش می شود.

یک اصطلاح در بین متخصصان سئو رواج زیادی دارد که توضیحی برای این مشکل است. آن هم اینکه گوگل سایت را در سندباکس (Sandbox) قرار داده است.

امروز در ادامه مقالات آموزش سئو به این موضوع خواهیم پرداخت و راهکارهای خروج سریع از سندباکس گوگل را به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید تا در مورد این موضوع اطلاعات مورد نیازتان را مختصر و جامع به دست بیاورید.

 

سندباکس گوگل

Sandbox google چیست؟

Sandbox google به معنای زمین بازی شنی کودکان گوگل است که طبق یک تعریف تجربی (گوگل این موضوع را نه رد می کند نه تایید) زمانی که یک سایت یا دامنه تازه تاسیس می شود، مدت زمانی حدودا بین 1 تا 4 ماه طول می کشد که گوگل از محتوای سایت مطمئن شده و آن را در لیست نتایج جست و جو قرار دهد. در این بازه زمانی، به اصطلاح گوگل سایت را در زمین بازی کودکان(Sandbox) قرار می دهد.

بازه زمانی 1 تا 4 ماه، یک بازه تقریبی است اما می شود به طور کلی گفت، زمانی که گوگل اطلاعات کافی در مورد محتوای شما به دست بیاورد و محتوای دامنه را شما بشناسد، سایت شما را از سندباکس خارج خواهد کرد

هدف اصلی سندباکس گوگل

تا قبل از این که الگوریتم های گوگل معرفی شوند، در نتایج جست و جوی گوگل سایت های فراوانی را مشاهده میکردید که اسپم بوده و هیچ گونه نیازی از نیازهای کاربر برطرف نمی کردند. هدف اصلی سندباکس نیز مقابله با رشد قارچ گونه و سریع سایت هاس اسپمر برای جلوگیری از قرار گرفتن در نتایج جست و جو می باشد. البته این موضوع هیچ تناقضی با پیشرفت سایت های نوظهور ندارد و هم چنان نیز می توانند در لیست نتایج جست و جو در صدر قرار بگیرند اما ممکن است که به اندازه کافی در این مدت بازدیدکننده دریافت نکنید.

زمین بازی شنی گوگل

 

چطور متوجه Sandbox شدن بشویم؟

برای این که متوجه شویم که در سند باکس گوگل قرار داریم یا توسط الگوریتم خاصی مثل پاندا، پنگوئن و… جریمه شده ایم، باید متوجه این موضوع شویم که آیا در همه کلمات کلیدی در نتایج گوگل رتبه خوبی نداریم یا فقط کلمات کلیدی خاصی.

برای دانستن این موضوع ما آدرس دامنه سایت را در گوگل به صورت زیر(site:example.com) می کنیم. در صورتی که هیچ نتیجه ای به ما نشان داده نشد، می شود به قطع یقین گفت که هنوز خزنده های گوگل یا به سایت ما سر نزده اند، یا اگر سر زده اند هیچ صفحه ای از سایت ما را ایندکس نکرده اند که متاسفانه این یک نکته منفی در سئو سایت شما می باشد. ولی اگر دیدید که ایندکس شده اید اما نتیجه خوبی در آن کلمه کلیدی ندارد، در حال حاضر در سندباکس گوگل قرار دارید.

اصطلاح ماه عسل گوگل Google Honeymoon

در بعضی از سایت های جدید نیز دیده شده است که با انتشار یک مقاله جدید در سایت، آن صفحه از سایت در لیست نتایج صفحه اول گوگل دیده می شود اما بعد از مدتی رتبه خود را از دست می دهد و نزول می‌کند.

در مورد این بحث، باید به این موضوع توجه کنید که گوگل توجه زیادی به محتوای تازه دارد و بعضی اوقات بدون توجه به اعتبار دامنه یا فاکتورهای دیگر، یک صفحه را در نتایج جست و جو بالا می آورد که مختصصان سئو، در اصطلاح به آن ماه عسل یا honeymoon گفته می شود.

در این مدتی که گوگل شما را در صدر نتایج جست و جو نشان می دهد، رفتار کاربران هنگام ورود به سایت شما و مدت زمان ماندن در صفحه و … را در نظر می گیرند و بعد از آن اقدام به رتبه بندی نهایی صفحه شما می کنند. به خاطر همین موضوع است که دیده شده یک سایت به یک باره از صدر نتایج جست و جو، نزول کرده و رتبه های خیلی پایینی را دریافت کرده است.

نکته: ماه عسل گوگل فقط برای سایت های جدید نیست و هر سایتی حتی قدیمی نیز می تواند شامل این ماه عسل شود.

ماه عسل گوگل

راهکارهای خروج از سندباکس

خروج از سندباکس راهکار مشخصی ندارد اما شما می توانید با انجام این نکات، زمان خروج از سندباکس را بهبود ببخشید.

1.گرفتن بک لینک های ارزشمند از سایت های با اعتبار دامنه بالا مانند یوتیوب و….

2.دریافت بک لینک از شبکه های اجتماعی از جمله توییتر و…

3.محتوانویسی ارزشمند و انجام لینک سازی داخلی بین آن ها

4.استفاده از کلمات کلیدی بلند که رقابت کم تری دارد.

5.استفاده نکردن از روش های کلاه سیاه (روش هایی که با استفاده از تکنیک های منفی، سایت شما را در نتایج گوگل بالا می آورد و هر لحظه احتمال حذف از نتایج گوگل وجود دارد.)

6.نقشه سایت خود را در سرچ کنسول ثبت کنید.

نتیجه گیری

سندباکس گوگل راه حلی است برای جلوگیری از سایت های اسپم. اما چون خیلی از صاحبان سایت های جدید از این موضوع اطلاع ندارند، پیشرفت نکردن سایت شان به اندازه کافی را نکته منفی تلقی می‌کنند و دلسرد از سئو سایت شان می گذرند و به دنبال تکنیک های منفی می افتند.

چه قدر این مقاله برای شما مفید بود؟ حتما سوالاتتان در مورد این الگوریتم را در بخش نظرات از ما بپرسید؟

تیم سئو اینجا نظرات شما را بی پاسخ نخواهند گذاشت. هم‌چنین می‌توانید جهت مشاوره سئو به صورت رایگان و یا انجام خدمات سئو سایت با کارشناسان سئو اینجا در ارتباط باشید.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا