عناوین محتوا
ایندکس سریع صفحات سایت برای گرفتن نتایج مطلوب در سئو بسیار مهم است. فرض کنید همه اصول و قواعد سئو داخلی و سئو تکنیکال را به بهترین شکل ممکن رعایت کردهاید. اما این اقدامات در صورتی نتیجه بخش خواهد بود که گوگل به سایت شما سر زده باشد و تغییرات اعمال شده را ببیند. اگر گوگل به سایت ما سر نزند یا یا این سر زدن در فواصل زمانی طولانی مدت باشد چه بلایی بر سر سایت خواهد آمد؟ چه اقداماتی را برای ایندکس سریع صفحات وب سایت باید انجام دهیم؟ آیا اصولا این امکان وجود دارد؟
معمولا سایتهایی که گوگل روزانه یا هر چند روز یکبار به آن ها سر میزند، دارای جایگاه و اعتبار بسیار خوبی هستند. بخش قابل توجهی از این موفقیت به دلیل همین دیده شدن توسط گوگل است. با روی دادن این اتفاق میتوان امید داشت تا ایندکس سریع صفحات وب سایت صورت پذیرد؛ ورودی سایت افزایش قابل توجهی پیدا کرده، سئو سایت آسانتر میگردد. در حالت کلی اینگونه سایتها روند رو به رشدی را در پیش میگیرند.
در این مقاله از سئو اینجا قصد داریم علت عدم ایندکس سریع صفحات سایت برخی پایگاههای اینترنتی یا ایندکس ضعیف آنها را بررسی و همچنین روشهایی که باعث میشود گوگل زودتر به سایت ما سر بزند، و یا حتی این دیده شدن به صورت روزانه شود را معرفی نماییم. پس با ما همراه باشید.
دلایلی که باعث کند شدن ایندکس سریع صفحات میگردد.
از جمله دلایلی که میتواند در ایندکس سریع صفحات سایت توسط خزندههای گوگل اختلال ایجاد کند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- فعال نبودن سایت یا فعالیت نامنظم در آن
- عدم استفاده از لینک سازی خارجی
- عدم استفاده صحیح از لینک سازی داخلی
- پایین بودن اعتبار دامنه سایت
- عدم رعایت فاکتورهای بهینهسازی در سایت
- عدم راهاندازی سرچ کنسول گوگل در سایت
منظور از فعالیت نامنظم در سایت این است که مثلا امروز مطلب تازهای در سایت منتشر میشود. سپس تا ماه بعد مطلب جدیدی در سایت منتشر نمیشود.
عدم ایندکس سریع صفحات و یا عدم ایندکس شدن آن به طور کلی، مشکلی است که بیشتر وبمستران و کارشناسان سئو سایت با آن مواجهاند. راههای مختلفی را برای رفع این مسئله امتحان کردهاند اما هنوز هم تعداد زیادی از آنها به راه حل مناسبی دست نیافتهاند.
راهکارهای بهبود و تسهیل ایندکس سریع صفحات سایت توسط گوگل
حالا میخواهیم تکنیک های حل مشکل عدم ایندکس سریع صفحات سایت را تشریح کنیم. شما با انجام این موارد موفق خواهید شد در کمترین زمان ممکن، گوگل را به سایت خود دعوت کنید تا صفحات جدید هر چه سریعتر رتبه بگیرند.
لینک سازی داخلی صحیح
فرض کنید ایندکس سریع صفحات سایت در مورد یکی از آنها صورت پذیرفته؛ اما هنوز در وب سایت شما ۱۰ صفحهی دیگر وجود دارد که گوگل هنوز آنها را ندیده است. بدیهی است که اگر کاری کنید تا خزندههای گوگل را به صورت زنجیرهوار از صفحهی اول به سایر صفحات هم کشیده شوند، میتوانید به اهداف خود دست یابید. با این کار میتوانید با یک تیر، ۱۰ نشان را هدف قرار دهید.
با اجرای استراتژی لینک سازی داخلی با روش صحیح خواهید توانست تمام صفحات وب سایت خود را به یکدیگر متصل کرده تا در صورتی که خزندههای گوگل به سایت شما وارد شدند، از تمام صفحات آن دیدن کنند.
چنانچه با تکنیکهای لینک سازی داخلی آشنایی ندارید، میتوانید از مقاله همه چیز درباره لینک سازی داخلی و خارجی در پایگاه اینترنتی وب سایت سئو اینجا استفاده کنید.
استراتژی لینک سازی خارجی
میتوان گفت سایتهایی که اعتبار بالایی دارند، به نوعی پاتوق خزندههای گوگل هستند. زمانی که تمایل دارید ایندکس سریع صفحات سایت برای شما انجام شود، باید بتوانید برای این صفحه، بکلینکهای باارزشی درنظر بگیرید. دریافت بکلینک از سایتهایی که اعتبار بالایی دارند، میتواند روند ایندکس سریع صفحات سایت و بالا رفتن اعتبار صفحه را چندین برابر کند.
سایتهایی که موجب ایندکس سریع صفحات سایت شده و سرعت اخذ اعتبار را بالا میبرند.
- فعالیت در بوکمارکها مانند ردیت، مدیوم و دریبل
- فعالیت در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، پینترست، تامبلر
- فعالیت در انجمنهای اینترنتی
- استفاده از سایتهای خارجی با دامین اتوریتی (DA) بسیار بالا
ماز MOZ معتبرترین شرکت وب سایت و سئو در جهان است. این شرکت برای هر وب سایت، یک امتیاز از 0 تا ۱۰۰ در نظر میگیرد. هر چه این امتیاز بالاتر باشد به آن معنی خواهد بود که آن وب سایت از نظر گوگل مطلوبتر ارزیابی میگردد. دامین اتوریتی یا Domain Authority چیست؟
فعالیت منظم سایت در بازههای مشخص
اگر میخواهید پس از مدتی گوگل هر زمان که خواستید به وب سایت شما سر بزند، باید برای مقالات سایت یک استراتژی مناسب داشته باشید. در صورتی که سایت روزانه یا طی روزهای مشخصی در هفته آپدیت شود یا مقاله و مطلب جدیدی در آن منتشر شود، پس از مدتی خزندههای گوگل به سر زدن در روزهایی که سایت مطلب جدیدی منتشر میکند، عادت میکنند. به این ترتیب هر چه فعالیت روزانه وب سایت منظمتر و بیشتر باشد خزندهها نیز طی فواصل زمانی کوتاهتری به سایت شما سر میزنند.
در این حالت ایندکس سریع صفحات سایت به محض انتشار مقالات در وب سایت شما انجام شده و این لندینگها جایگاه میگیرند. اگر به دنبال وب سایتهایی هستید که این استراتژی را به خوبی پیادهسازی کردهاند میتوانید به سایتهای خبرگزاری مانند ایسنا، تسنیم و… سر بزنید.
ایندکس سریع صفحات به روش دستی از طریق سرچ کنسول گوگل
اگر سرچ کنسول برای وب سایت راهاندازی شده باشد، میتوانید با مراجعه به بخش URL inspection و گذاشتن آدرس صفحهای که میخواهید ایندکس صفحات سایت برای آن صورت گیرد، میتوانید به گوگل درخواستی مبنی بر ایندکس سریع صفحات وبسایت آدرس صفحه ارسال شده بفرستید.
پس از این کار معمولا خزندههای گوگل در کمتر از چند دقیقه به صفحه مورد نظر شما سر زده و در صورتی که مشکلی نداشته باشد ایندکس سریع صفحات سایت را برای آن، اجرا میکنند.
البته از آنجا که تعداد درخواستها محدودیت دارد نباید بیش از حد، از این قابلیت سرچ کنسول در بازه زمانی کوتاه استفاده شود.
نتیجه گیری
میتوان گفت تنها با رعایت اصول سئو داخلی و تکنیکال، کار ما در سایت تمام نمیشود. بلکه باید سایت را همواره فعال نگه داریم و موازی با آن عملیات سئو خارجی را انجام دهیم. در دنیای بهینه سازی و سئو سایت همه کارها (به جز انتشار محتوا و آپدیت سایت) مانند لینک سازی خارجی باید به صورت نامنظم انجام شود.
امیدواریم مطالب گفته شده برای شما کاربران عزیز مفید بوده باشد. همچنین میٰتوانید از دیگر مطالب آموزش سئو ما در سئو اینجا که به صورت مقاله، پادکست و ویدیو می باشد به صورت کاملا رایگان استفاده کنید.
چنانچه درمورد مطالب گفته شده در این مقاله از سئو اینجا سوالی داشتید میتوانید در بخش نظرات با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
بدون دیدگاه