الگوریتم mobilegedden آخرالزمان موبایلی

صفرتا صد الگوریتم mobilegeddon

عناوین محتوا

آیا تا به حال نام الگوریتم mobilegedden به گوشتان خورده؟ میدانید وب مستران به این الگوریتم، لقب آخر الزمان موبایل داده اند؟ اگر کنجکاو شده اید که الگوریتم mobilegedden چیست و چرا به این لقب معروف شده است با تیم سئو اینجا همراه باشید تا کامل در این باره صحبت کنیم.

الگوریتم mobilegedden چیست؟

این الگوریتم در سال ۲۰۱۵ جنجالی بین صاحبان وب سایت ها و متخصصان سئو به پا کرد. از روی نامش میتوانید حدس بزنید که این الگوریتم قطعا یک ربطی به موبایل دارد; بله. این الگوریتم سایت هایی که در موبایل و تبلت به خوبی قابل نمایش هستند را در اولویت قرار میدهد و باعث میشود سایتی که طراحی ریسپانسیو یا واکنشگرا نداشته باشد ممکن است رتبه اش افت کند.

mobilegedden فقط به خاطر این به وجود آمد تا وب مستران تحت فشار بیشتری قرار بگیرند و سایت خود را با نسخه موبایل هم سازگار کنند. این الگوریتم در سال ۲۰۱۵ چندان جلوه ای نداشت اما با ورود نسخه جدیدتر به نام mobile first index نتایج جستجوی گوگل، تغییر زیادی کرد.

الگوریتم mobilegedden چیست

هدف الگوریتم mobilegedden چیست؟

بارها گفته ایم که تنها هدف گوگل رضایت و راحتی کاربرانش است و این آرامش را با کمک الگوریتم هایش برایشان فراهم میکند. تصور کنید شما با موبایل وارد یک سایت بشوید اما انقدر فونت مطالب کوچک باشند که مدام باید زوم کنید یا اینکه برای دیدن همه ی محتوا باید اسکرول صفحه را به سمت راست یا چپ بکشید; خب در چنین شرایطی شما ممکن است خیلی سریع سایت را ترک کنید.

گوگل تمام این تجربه های کاربری را درنظر گرفت و فهمید که باید محتوای سایت ها دقیقا همان طور که در دسکتاپ نشان داده میشود در موبایل هم ظاهر شود. از طرفی از سال ۲۰۱۰ به بعد، بیشتر جستجوی  کاربران از طریق موبایل انجام میشود پس اینکه یک سایت طراحی ریسپانسیو داشته باشد یا اینکه از موبایل پشتیبانی کند به یک ضرورت تبدیل شده مثل سرعت بالا. به همین دلیل ابتدا با الگوریتم mobilegedden و سپس با ورود الگوریتم mobile first index رسما گوگل تایید کرد که صفحه ای که برای موبایل ساخته شده است را به عنوان صفحه اصلی در نظر میگیرد و آن را ایندکس میکند.

آیا سایتی که ریسپانسیو نیست نمیتواند رتبه خوبی داشته باشد؟

مهم ترین چیز برای گوگل رضایت کاربران است. ممکن است یک سایتی با این که سازگار با موبایل و تبلت نیست اما محتوای خوبی داشته باشد و به همین دلیل کاربران زیادی روی آن کلیک کنند. در این شرایط ممکن است گوگل این سایت را حتی از سایت های ریسپانسیو هم بالاتر قرار بدهد اما از آنجا که رقبا هیچ وقت بیکار نمی نشینند، احتمال دارد آنها محتوای بهتری تولید کنند و شما را به رتبه های پایین تر هل بدهند.

تاثیر الگوریتم mobilegeddon در سئو

چگونه با الگوریتم mobilegedden دوست باشیم؟

طراحی سایت ریپانسیو

اگر سایت شما واکنش گرا باشد به طور پیش فرض اندازه ی صفحاتش با همه نوع دیوایسی از قبیل لپتاپ، موبایل و تبلت تنظیم میشود. گوگل سال هاست که به وب سایت ها توصیه میکند سایتشان را ریپانسیو بکنند. پیشنهاد میکنیم برای مطالعه بیشتر درباره ی وانشگرا بودن سایت، مقاله چرا باید سایتمان ریسپانسیو باشد را بخوانید.

نسخه موبایل

بعضی از وبسایت ها برای موبایل و دسکتاپ دو سایت متفاوت دارند. در این جور سایت ها در نسخه موبایل قبل از url اصلی سایت، معمولا m. می آید. یعنی نسخه موبایل را روی یک ساب دامین زده اند.  این روش هم زیاد از نظر گوگل و سئو مناسب نیست چون ممکن است گوگل بات ها این دو دامنه را به عنوان دو سایت جدا تلقی کنند و به خاطر داشتن محتوای تکراری جریمه شوند.

درنتیجه بهترین راه این است که سایت خود را ریسپانسیو کنید.

چگونه مطمئن شویم سایتمان ریسپانسیو است؟

راه ها و ابزارهای مختلفی برای تست ریسپانسیو بودن سایت وجود دارد که یکی از ساده ترین راه ها این است که به سایت mobile friendly گوگل بروید و آدرس سایت خود را وارد کنید تا ببینید وب سایت از نظر گوگل واکنشگرا هست یا نه.

نتیجه گیری

ریسپانسیو بودن سایت تاثیر بسیار زیادی در سئو سایت، ترافیک و همین طور فروش دارد. اگر میخواهید از طریق سایت خود در فضای آنلاین کسب درآمد کنید باید پا به پای کاربران و ربات های گوگل حرکت کنید. امروزه کاربران همه کارها را از طریق موبایل انجام میدهند پس داشتن سایتی که با هر نوع دیوایسی هماهنگ باشد بسیار اهمیت دارد. در آخر سخن همیشگیمان را میگوییم. با گوگل و الگوریتم های آن به خصوص mobilegedden دوست باشید.

سمیرا حسن آبادیمشاهده نوشته ها

وقتی دست های یک پیانیست روی پیانو قرار میگیرد یک قطعه موسیقی دل نشین می سازد. مدیر محتوا هم کافی است دست به صفحه کلید شود. متن شاهکاری خلق می کند تا بر دل همگان نشیند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا