گوگل پادکست چیست ونحوه ثبت پادکست در گوگل پلی

گوگل پادکست چیست و چگونه در گوگل پادکست ثبت کنیم؟

عناوین محتوا

حتما برای شما هم پیش آمده که در وب سایت های گوناگون با فایل های صوتی رو به رو شدید که میتوانید به صورت آنلاین به آن گوش دهید. به این فایل های صوتی، پادکست میگویند. تا چند وقت قبل کاربران از طریق درگاه هایی که قابلیت به اشتراک گذاشتن پادکست را داشتند میتوانستند پادکست خودشان را قرار بدهند، مانند سایت اپل یا اپلیکیشن گوگل موزیک. اما گوگل روز به روز به پیشرفت خودش ادامه داد تا اینکه مفهوم گوگل پادکست مطرح شد. به طوری که امروزه پادکست ها حتی در صفحه نتایج گوگل هم دیده میشوند.

در این مقاله ما مفهوم گوگل پادکست (google podcast) و چگونگی ثبت پادکست در گوگل پلی (google play) می پردازیم.

گوگل پادکست چیست؟

آینده‌ی فایل‌های صوتی و پادکست‌ها چه خواهد بود؟

در افق زمانی دو تا پنج سال عموم صاحب‌نظران معتقدند که روند گوش دادن به فایل‌های صوتی و پادکست‌ها افزایش خواهد یافت.

آیا پادکست تصویری هم داریم؟

گاهی افراد به به برخی ویدئو‌ها، ویدئو کست یا پادکست می‌گویند. به طور کلی باید بدانید که پادکست فایل صوتی است. اما برخی ویدئو ضبط پادکست خود را نیز در اختیار مخاطبین قرار می‌دهند. ولی یک ویدئو پادکست نیست اما پادکست‌ها می‌توانند ویدئو نیز داشته باشند.

نحوه ی ثبت گوگل پادکست در google play

ضبط پادکست

در اولین مرحله باید پادکست خود را ضبط کنید.باید به نکات ضبط پادکست مانند صدای خوب، محتوای با کیفیت دقت کنید.

به اشتراک گذاشتن پادکست

بعد از اینکه گوگل پادکست را ضبط کردید یا باید در سایت خود یا در سرویس های اشتراک گذاری مانند اپل یا سایت های دیگر قرار دهید.

ایجاد فایل RSS

برای اینکه در گوگل پادکست را در گوگل ثبت کنید باید همان ایمیلی که به گوگل سرچ کنسول دسترسی دارید را وارد کنید. این طوری ربات های گوگل میتوانند محتوای شما را بفهمند. برای قرار دادن پادکست چندین تگ وجود دارند که بعضی ضروری و بعضی اختیاری هستند.

تگ هایی مانند <title> و <google play: author> و <google play: email> ،

<google play: image>, <google play: description>، <google play: language>

جزء تگ های الزامی در ثبت پادکست هستند. که معنی هر یک  را توضیح میدهیم:

<title>    اسم پادکست

<author>  اسم تولید کننده پادکست

<email> ایمیلی که با آن وارد شدیم.

<image> عکسی که برای پادکست در نظر گرفتیم  تا در گوگل نشان داده شود

<description> توضیح مختصری که برای محتوای پادکست در نظر گرفتیم.

<language> زبان  پادکست

بدیهی است که تمام این تگ های باز یک تگ بسته نیز دارند; مثلا </title>

البته اگر شما در سایت های دیگر مانند www.acast.com گوگل پادکست خود را قرار دهید دیگر لازم نیست این تگ ها را وارد کنید. خود این سایت بخش های مختلف را دارد و شما فقط کافی است انتخاب کنید.

برای هر قسمت پادکست باز هم تگ های الزامی و اختیاری وجود دارد که ما تگ های ضروری را بیان میکنیم.

<title> اسم عنوان پادکست

<item> بخش های مختلف هر پادکست را مشخص میکند

<enclosure> نوع و زمان هر پادکست را معلوم میکند

<google play: description>توضیح مختصری درمورد پادکست میدهد

شما می توانید فید خود را هم در پلتفرم Castos و هم در سایت وردپرس از طریق Seriously Simple Podcasting دریافت کنید. اگر از پلتفرم هاستینگ دیگری استفاده می کنید ، آنها می توانند شما را در مسیر صحیح قرار دهند تا فید خود را در آنجا پیدا کنید.

فایل Rss را در گوگل پلی وارد کنید

حالا بعد از اینکه تگ ها را وارد کردیم باید لینک فایل RSS را در گوگل پلی موزیک اضافه کنید. url فایل RSS را مطابق تصویر زیر اضافه میکنیم و دکمه SYBMIT RSS FEED را میزنیم.

 

در این مرحله تایید مالکیت اتفاق می افتد. یک ایمیل از طرف گوگل به شما زده میشود تا یک کد را وارد کنید. دقت کنید که این ایمیل، همان ایمیلی است که در تگ email وارد کرده بودید.

 

ثبت گوگل پادکست در google playاطلاعات گوگل پادکست خود را مرور کنید

پس از تأیید، شما آماده بررسی و انتشار گوگل پادکست هستید. اگر هرگونه اطلاعات در Rss شما وجود نداشته باشد، شما دستورالعمل های خاصی برای رفع خطای موجود دریافت خواهید کرد.

همچنین ممکن است هشداری مانند این تصویر با وضوح پایین با هشدارها و توصیه هایی برای بهبود پادکست خود دریافت کنید:

ثبت گوگل پادکست

روی گزینه «انتشار پادکست» کلیک کنید

اگر همه چیز خوب به نظر می رسد ، وقت آن است که “Publish Podcast” را فشار دهید:

گوگل پادکستکار شما تقریبا تمام شده است. معمولا حدود یک هفته طول میکشد تا گوگل پادکست شما را بررسی کند و سپس انتشار دهد. بعد از بررسی به شما یک ایمیل فرستاده خواهد شد.

اگر بعد از یک هفته باز هم پادکست شما منتشر نشد به دلیل این است که یا محتوای شما مشکل داشته و با سیاست های گوگل تناقض داشته یا اینکه مالکیت شما تایید نشده. مدت زمانی که پادکست شما در صفحه نتایج منتشرشود چندان مشخص نیست. چون ایندکس کردن پادکست نسبت به محتواهای متنی بیشتر زمان میبرد.

نحوه ارسال پادکست به Google Podcasts

اخیرا گوگل این امکان را ایجاد کرده است که میتوان از طریق علاوه بر ثبت پادکست در گوگل پلی، میتوان آن را در گوگل پادکست نیز ثبت کرد.

مزیتی که گوگل پادکست دارد این است که پادکست های موجود را در نتایج جستجوی گوگل نمایش میدهد. تا فرصتی بزرگ را به شنوندگان بالقوه ای که به دنبال اطلاعات مربوط به موضوع شما هستند، فراهم آورد.

برای ارسال پادکست، به ابزارهای ناشر Google Podcast بروید و این موضوع را بررسی کنید که آیا رباتهای گوگل قبلاً این پادکست را نمایش داده اند یا نه. اگر پیام خطایی دریافت می کنید که این فید RSS در حال حاضر توسط Google Podcasts شاخص بندی (ایندکس) نشده است، باید کاری کنید که وب سایت شما نمایش داده شود. اگر گوگل پادکست، نمایش شما را از قبل این موضوع را تشخیص می دهد پس کارتان درست است.

گوگل پادکست در سئو چه تاثیری دارد؟

تاثیر گوگل پادکست به طور غیر مستقیم است. به طور کلی کاربران از محتواهای گرافیکی مانند عکس و ویدئو و پادکست بیشتر از محتوای متنی خوششان می آید و بیشتر آنها را به اشتراک میگذارند. علاوه بر این مدت زمان حضور کاربر در سایت شما هم افزایش میابد در نتیجه بر روی سئو سایت شما تاثیر مثبت دارد.

نتیجه گیری

پادکست ها جزء تکنیک های سئو داخلی هستند. بعد از تهیه یک محتوای با کیفیت و یک خواننده خوب شما با اصولی که در این مقاله گفتیم میتوانید یک  پادکست در گوگل یا در سایت خود منتشر کنید.

در صورتی که سوالی در این زمینه یا در مورد دیگر زمینه های سئو سایت داشتید میتوانید از مشاوره سئو یا دریگر خدمات سئو سایت سئو اینجا استفاده کنید. سئو اینجا بهترین ارائه دهنده خدمات سئو سایت است و با کادری با تجربه و ماهر در این زمینه بهترین عملکرد را برای سئو سایت شما ارائه میدهد. سئواینجا یک شرکت سئو سایت مطرح در زمینه دیجیتال مارکتینگ و طراحی سایت است.

سمیرا حسن آبادیمشاهده نوشته ها

وقتی دست های یک پیانیست روی پیانو قرار میگیرد یک قطعه موسیقی دل نشین می سازد. مدیر محتوا هم کافی است دست به صفحه کلید شود. متن شاهکاری خلق می کند تا بر دل همگان نشیند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قیمت سئوسفارش سئوتماس با سئواینجا